reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Przykro mi bardzo![emoji26][emoji26][emoji26] miałam to samo za pierwszym razem. Teraz już nie liczę na cud jednak, bo wczoraj zrobiłam betę sprawdzić czy wzrosła i w stosunku do soboty spadla o 3 tys[emoji24] z 29800 na 26900. Wiec to serduszko co wczoraj widzialam, albo chcialam je widziec, albo juz powoli zanika[emoji24]
Kurde co tu się ostatnio dzieje?! Same źle wiadomości [emoji45]
Robiłaś bete w tym samym laboratorium? Wysoka już Masz ta betę. Może to jakiś błąd? Co wczoraj lekarz mówił o tym serduchu?
Jutro masz kolejne USG?

reklama
Przykro mi bardzo!😥😥😥 miałam to samo za pierwszym razem. Teraz już nie liczę na cud jednak, bo wczoraj zrobiłam betę sprawdzić czy wzrosła i w stosunku do soboty spadla o 3 tys😭 z 29800 na 26900. Wiec to serduszko co wczoraj widzialam, albo chcialam je widziec, albo juz powoli zanika😭
Tak strasznie mi przykro 😭😭😭
Ostatnio los nam nie sprzyja jakoś 😔

Ja po rozmowie z dr. Kazał na wszelki wypadek w sobotę sama betę zrobić. Jak spadek to odstawiamy leki. I chociaż wiem że szanse są znikome modlę się do mojej ukochanej życiowej przewodniczki o cud. I za wasze cudy też.

Caro wyszlo Ci cos nie tak? czy nie udalo sie zbadac? czasem wiem ze wezma materia kobiety
Wiesz co, pecha miałam. Bo przyjeli mnie na oddział, dali tabletki i tyle kogoś widziałam. Rano po 6 przyszła Pani z kubeczkiem do zbierania materiału. Gdzie w zasadzie około 4 rano zaczeła się akcja. A materiał pobrany z łyżeczkowania należał do mnie więc nie zbadali przyczyny ;(

Wiesz co, pecha miałam. Bo przyjeli mnie na oddział, dali tabletki i tyle kogoś widziałam. Rano po 6 przyszła Pani z kubeczkiem do zbierania materiału. Gdzie w zasadzie około 4 rano zaczeła się akcja. A materiał pobrany z łyżeczkowania należał do mnie więc nie zbadali przyczyny ;(
ja wlasnie tez przy ostatnim poronieniu wzielam i kubeczek i sol fizjologiczna zeby zabezpieczyc i tez nic nie wtszlo z tego, jak wczesna ciaza to wyglada po prostu jak okres mocny, nie wiadomo ktore to materiy z poronienia:/ sorki za detale

O kurde to wiele zrobilas…
Bylam i dal mi accofil i encorton
Brak kirow implantacyjnych… pcos, slabe komorki pewnie. Zawsze slabe zarodki
A mąż jak nasienie ?? Paśnik jakieś badania dla małżonka zlecił? Czy tylko ciebie ?Zarodki hodowane do blastocysty? U nas niby zardoki ładne a dziecka brak. Niewiem może reguły nie ma🤔. A jakieś famsi ,separacja plemników itp braliscie ?

Przykro mi bardzo!😥😥😥 miałam to samo za pierwszym razem. Teraz już nie liczę na cud jednak, bo wczoraj zrobiłam betę sprawdzić czy wzrosła i w stosunku do soboty spadla o 3 tys😭 z 29800 na 26900. Wiec to serduszko co wczoraj widzialam, albo chcialam je widziec, albo juz powoli zanika😭

Rany boskie 💔 ja się nie znam na tych późniejszych betach. Ciarki mnie przeszły 😭😭😭

Trzymaj się kochana. 😢

ja wlasnie tez przy ostatnim poronieniu wzielam i kubeczek i sol fizjologiczna zeby zabezpieczyc i tez nic nie wtszlo z tego, jak wczesna ciaza to wyglada po prostu jak okres mocny, nie wiadomo ktore to materiy z poronienia:/ sorki za detale
Wiem bo dwa razy miałam.
Za pierwszym razem wogóle o tym nie myślałam chciałam mieć to za sobą a za drugim się nie udało ;(. Myślę, że warto wiedzieć bo jak płód zdrowy a nie wyszło to wiadomo że trzeba szukać przyczyny a jak chory to sprawa jasna, nie było szans.

reklama
Do góry