reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja wlasnie tez przy ostatnim poronieniu wzielam i kubeczek i sol fizjologiczna zeby zabezpieczyc i tez nic nie wtszlo z tego, jak wczesna ciaza to wyglada po prostu jak okres mocny, nie wiadomo ktore to materiy z poronienia:/ sorki za detale
hmm to u mnie mi kazały sikać w pojemnik i im pokazywać jeśli pojawi się większy skrzep itp. żeby one mogły zidentyfikować i zabezpieczyć materiał - to w szpitalu było. U mnie zarodek zatrzymał się w 9tc wielkością, a trudno byłoby go przeoczyć - pewnie takie 6 tygodni ciąże to fakt, można przeoczyć....

reklama
hmm to u mnie mi kazały sikać w pojemnik i im pokazywać jeśli pojawi się większy skrzep itp. żeby one mogły zidentyfikować i zabezpieczyć materiał - to w szpitalu było. U mnie zarodek zatrzymał się w 9tc wielkością, a trudno byłoby go przeoczyć - pewnie takie 6 tygodni ciąże to fakt, można przeoczyć....
tak u mne 6 tyg i kilka dni, no tsl w 9 tyg to zarodek ma juz centymetr czy cos takiego, jak sie czujesz?

tak u mne 6 tyg i kilka dni, no tsl w 9 tyg to zarodek ma juz centymetr czy cos takiego, jak sie czujesz?
no właśnie - jest malutki, ale wprawne położne znajdą też szczątki łożyska bo to się bada również i nie wiem nawet, czy oni z tego nie badają genów - nie pamiętam już.
Ja się czuję dobrze w ciąży :) dziękuję. Mi służy i takiej Wam życzę :D Choć nie wiem jak mi posłuży poród 😅 bo mam dziecko w 90 centylu😅 początek 38tc; a waży 3500 wg usg i długa jest.

no właśnie - jest malutki, ale wprawne położne znajdą też szczątki łożyska bo to się bada również i nie wiem nawet, czy oni z tego nie badają genów - nie pamiętam już.
Ja się czuję dobrze w ciąży :) dziękuję. Mi służy i takiej Wam życzę :D Choć nie wiem jak mi posłuży poród 😅 bo mam dziecko w 90 centylu😅 początek 38tc; a waży 3500 wg usg i długa jest.
ale bedzie silna coreczka:*, fajnie ze tak ladnie rosnie i ze wszystko dobrze. ja sie stresuje transferem, duze pokladam nadzieje i boje sie ze sie rozczaruje. no nic Ty akurat zwolnisz brzuszek to moze przygarne:)

to chodzi bardziej o komorki. u mjie bylo tak ze zarodki brzydkir te co sie wolno rozwijaly mialy slaba morfologie to mialy wiele chrpkosomow nie tak a te ladne jal.5aa czy 5bb mialy tylko po jednym chromosomie zlym. z zewnatrz wygladaly super. embriolog nie jest z wygladu ocenic jak komorka jajowa sie podzieli
A te które masz dobre z drugiej stymulacji, jaką mają morfologię?

Gratuluje kochana ❤️❤️❤️❤️ nudnej i cudownej ciąży ❤️❤️❤️❤️ mam nadzieję że teraz już wszystko będzie pięknie u Ciebie( chodzi mi o sytuację z mężem, niech lata przy was i dba mamusie i maleństwo ) ❤️✊✊✊✊ ja dopiero wstałam 🙈 nocki mam i poszłam spać z nerwów ( mam dziś ta biopsję , i jakieś wahania nastroju ... Co chwilę to płacze to się śmieje .... Częściej płacze z nerwów bo to badanie i jeszcze czekam na wyniki Kir ... Dobija mnie to 🤦 😭😭😭😭😭) 10 minut przed twoja wiadomością .... A ile jaja zniosłam ... Kurde można by całe wojsko wykarmić 😜🤣🤣🤣🤣 Kurdeeee no ale się cieszę ❤️❤️❤️❤️ idę się myć i lecę na badania 😭😭😭😭 trzymaj kciuki żebym nie zwiała 🙈
Jak kochana po? Przepraszam ale przespałam całe popołudnie dopiero wstałam niedawno a to zaraz trzeba iść spać😜 Mam nadzieję że wyniki będą pozytywne nic złego ci nie zaskoczę tego ci życzę z całego serduszka i aby te wyniki tirów wykazały ci w końcu co tak naprawdę wam dolega i żebyś już za niego kochasz ładnie swoim upragnionym kochanym brzuszkiem 9 miesięcznym domkiem I love you❤️❤️❤️

A tak w ogóle pytałam Przybycienia jeżeli chodzi o podawanie accofilu i prolutexu-nie musi być on podawany w brzuch może być on w udo

reklama
Do góry