reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja wlasnie tez przy ostatnim poronieniu wzielam i kubeczek i sol fizjologiczna zeby zabezpieczyc i tez nic nie wtszlo z tego, jak wczesna ciaza to wyglada po prostu jak okres mocny, nie wiadomo ktore to materiy z poronienia:/ sorki za detale
hmm to u mnie mi kazały sikać w pojemnik i im pokazywać jeśli pojawi się większy skrzep itp. żeby one mogły zidentyfikować i zabezpieczyć materiał - to w szpitalu było. U mnie zarodek zatrzymał się w 9tc wielkością, a trudno byłoby go przeoczyć - pewnie takie 6 tygodni ciąże to fakt, można przeoczyć....

reklama
hmm to u mnie mi kazały sikać w pojemnik i im pokazywać jeśli pojawi się większy skrzep itp. żeby one mogły zidentyfikować i zabezpieczyć materiał - to w szpitalu było. U mnie zarodek zatrzymał się w 9tc wielkością, a trudno byłoby go przeoczyć - pewnie takie 6 tygodni ciąże to fakt, można przeoczyć....
tak u mne 6 tyg i kilka dni, no tsl w 9 tyg to zarodek ma juz centymetr czy cos takiego, jak sie czujesz?

tak u mne 6 tyg i kilka dni, no tsl w 9 tyg to zarodek ma juz centymetr czy cos takiego, jak sie czujesz?
no właśnie - jest malutki, ale wprawne położne znajdą też szczątki łożyska bo to się bada również i nie wiem nawet, czy oni z tego nie badają genów - nie pamiętam już.
Ja się czuję dobrze w ciąży :) dziękuję. Mi służy i takiej Wam życzę :D Choć nie wiem jak mi posłuży poród 😅 bo mam dziecko w 90 centylu😅 początek 38tc; a waży 3500 wg usg i długa jest.

no właśnie - jest malutki, ale wprawne położne znajdą też szczątki łożyska bo to się bada również i nie wiem nawet, czy oni z tego nie badają genów - nie pamiętam już.
Ja się czuję dobrze w ciąży :) dziękuję. Mi służy i takiej Wam życzę :D Choć nie wiem jak mi posłuży poród 😅 bo mam dziecko w 90 centylu😅 początek 38tc; a waży 3500 wg usg i długa jest.
ale bedzie silna coreczka:*, fajnie ze tak ladnie rosnie i ze wszystko dobrze. ja sie stresuje transferem, duze pokladam nadzieje i boje sie ze sie rozczaruje. no nic Ty akurat zwolnisz brzuszek to moze przygarne:)

to chodzi bardziej o komorki. u mjie bylo tak ze zarodki brzydkir te co sie wolno rozwijaly mialy slaba morfologie to mialy wiele chrpkosomow nie tak a te ladne jal.5aa czy 5bb mialy tylko po jednym chromosomie zlym. z zewnatrz wygladaly super. embriolog nie jest z wygladu ocenic jak komorka jajowa sie podzieli
A te które masz dobre z drugiej stymulacji, jaką mają morfologię?

Gratuluje kochana ❤️❤️❤️❤️ nudnej i cudownej ciąży ❤️❤️❤️❤️ mam nadzieję że teraz już wszystko będzie pięknie u Ciebie( chodzi mi o sytuację z mężem, niech lata przy was i dba mamusie i maleństwo ) ❤️✊✊✊✊ ja dopiero wstałam 🙈 nocki mam i poszłam spać z nerwów ( mam dziś ta biopsję , i jakieś wahania nastroju ... Co chwilę to płacze to się śmieje .... Częściej płacze z nerwów bo to badanie i jeszcze czekam na wyniki Kir ... Dobija mnie to 🤦 😭😭😭😭😭) 10 minut przed twoja wiadomością .... A ile jaja zniosłam ... Kurde można by całe wojsko wykarmić 😜🤣🤣🤣🤣 Kurdeeee no ale się cieszę ❤️❤️❤️❤️ idę się myć i lecę na badania 😭😭😭😭 trzymaj kciuki żebym nie zwiała 🙈
Jak kochana po? Przepraszam ale przespałam całe popołudnie dopiero wstałam niedawno a to zaraz trzeba iść spać😜 Mam nadzieję że wyniki będą pozytywne nic złego ci nie zaskoczę tego ci życzę z całego serduszka i aby te wyniki tirów wykazały ci w końcu co tak naprawdę wam dolega i żebyś już za niego kochasz ładnie swoim upragnionym kochanym brzuszkiem 9 miesięcznym domkiem I love you❤️❤️❤️

A tak w ogóle pytałam Przybycienia jeżeli chodzi o podawanie accofilu i prolutexu-nie musi być on podawany w brzuch może być on w udo

reklama
Do góry