reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laski kiedy mogę zrobić betę najwcześniej? W poniedziałek miałam transfer 3dniowca :oops:
Fredka ty na dzień ojca zrób mężowi niespodzinkę ;-) ;):yes:

reklama
Fredzioszku nasz ukochany ty nie myśl o tym że ta beta spadnie, a myśl jaki użyć argument że nie napijesz się ani grama alkoholu ❤️ twoja beta będzie jutro cudownie wielka i to wiem na pewno ❤️✊✊✊✊ Obiecuje od razu po usg ( ciężko trzymać przed bo nawet rozebrać się nie będę miała jak) trzymać za Ciebie kciuki ✊✊✊✊nawet poświęcę się cycory Tez mogę trzymać ( chodź nie ukrywam że będzie ciężko z zacisnietymi kciukami 🙈) dziś ostatnia nocka ( w końcu wracam do żywych 😁) ale ciul z pracą, ciul z produkcją będę trzymać je cała noc ❤️ dla Ciebie for you, ❤️ jutro nawet oka nie zamknę do twoich wynikow tak ze wiesz ❤️ To jest twój czas, twoj miesiąc i twoje dziecię które za 9 miesięcy będziesz tulić i jak @ananasowa wspominać te wpisy z uśmiechem, a teraz czując strach... Przypomnij sobie stymulacje, miałaś ja przerwać, jednak doszło do punkcji, później balas się że nic z tego nie będzie a jednak 2 najpiękniejsze i najsilniejsze zarodeczki przetransferowali Ci do brzuszka. Byłaś pełna nadzieji mimo tak wielkiego strachu na początku.... Uda się uwiesz w to Kobieto że możesz być szczęśliwa, że los chce Ci wszystko wynagrodzić bo wiesz przejadę się do Ciebie 🤪 Jak to mówią życie to Ku**a ale czasami potrafi być łaskawa dla nas.... Dobra bo ja już zawsze jak zaczynam pisać bo zamiast w dwóch zdaniach to cała wyprawkę Ci pisze 🙈 ja tam wierzę w twoja betę, w twojego kropka itp. Więc jak ja wierzę, taki niedowiarek itp. To uwierz i ty MAMO ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ty naprawdę jesteś kochana dziewczyna ❤️😘😘

Laski kiedy mogę zrobić betę najwcześniej? W poniedziałek miałam transfer 3dniowca :oops:
Fredka ty na dzień ojca zrób mężowi niespodzinkę ;-) ;):yes:
A miałaś jakiś ovitrel podany? Jeśli nie to można już w 8dpt
O niczym innym nie marzę, tylko żeby móc taką niespodziankę. Tym bardziej że ma urodziny 21-go
Ale tyle już było różnych okazji przy moich transferach, że ja już w daty nie wierzę.

Dziewczyny od dziś będę wstrzykiwać sobie ovaleap 900 czy jeśli dam ten lek dziś do pena a mam podawać sobie po 200 to tego pena chować do lodówki tak jak lek był przed użytkiem czy normalnie w temperaturze pokojowej może być ?

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletka
Spokojnie ladna beta! Ja w 9 dpt mialam 27,6 (dzien roznicy tylko i tez 3-dniowy zarodek), w 11 dpt mialam juz 83.3, w 13 dpt 185 a w 15 dpt 419 i dr Lewandowski mowil o tej becie 27.6 ze piekna beta jak na trzydniowca😍. Dzisiaj 17 dpt i czekam na wyniki. Takze nie martw sie wynik masz na razie dobry 😀

A miałaś jakiś ovitrel podany? Jeśli nie to można już w 8dpt
O niczym innym nie marzę, tylko żeby móc taką niespodziankę. Tym bardziej że ma urodziny 21-go
Ale tyle już było różnych okazji przy moich transferach, że ja już w daty nie wierzę.
Nie gadaj , masz podwójną okazję , to musi się udać! Tym bardziej że tyle nas trzyma kciuki za was 😉, Ovitrel miałam podany przed punkcją

reklama
Do góry