Justi92
Fanka BB :)
5 razy poroniłam ciąże i u męża słabe zolnieze przebadaliśmy 2mozna wiedzieć dlaczego robiliście pgs? I ile zarodków badaliscie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 razy poroniłam ciąże i u męża słabe zolnieze przebadaliśmy 2mozna wiedzieć dlaczego robiliście pgs? I ile zarodków badaliscie?
Kochana wiem ze ta sa bardzo trudne dni I naprawdę ciezko cokolwiek w glowie sobie poukladac. Postaraj sie wyluzowac i zaplanuj sobie cos moze zrob dobre ciacho albo jakies czasochłonne danie. Te bole sa a za chwile ich nie ma wiec tym sie nie przejmuj. Moze zbadaj progesteron moze jest za niski ? Ja np badalam co 2 dni dopiero po kilku betach wylozowalam z tym progiem.Wiesz, jakoś staram się nie zwariować do jutra ale tak się boję następnego wyniku... I to jest teraz najgorsze, bo otrzymałam nadzieję. Wczoraj wieczorem miałam jeszcze takie brzydkie brązowe na papierze jak się podtarłam po siku . Dziś na razie nic nie ma ale nie czuję teraz żadnych bóli, które czułam przez ostatnie dni...
Jutro mam jeszcze imprezę urodzinową męża i nie wiem jak to przetrwam, jeśli beta spadnie. Chyba się po prostu nawalę
Ovaleap 900 j.m./1,5 ... z lodówki, bez konieczności ponownego umieszczania w lodówce, przez okres do 3 miesięcy pierwsze co wyskoczyło mi w wujku Google jak wpisałam czy ovaleap w lodówce [emoji848]
Tak jak ustawisz sobie dawkę 200 i przy tym pierwszym zejdzie Ci trochę i już nic nie zmieniasz tylko wyjmujesz i dajesz nowa fiolkę z lekiem jeśli mnie pamięć nie myli @fredka84 popraw mnie proszę jeśli się mylę ty jesteś świeższa w informacjach niż jaDziękuję [emoji3590] najważniejsze że zadziałał dobrze zaraz będę miała kolejna schize bo doktor mi tłumaczył ale ja jestem zakręcona i oczywiście mój mózg nie przyswoił jego wiadomości . Czy jeżeli ja mam brać dawkę 200 czyli w całym jest 4.5 dawki to później jak zostanie 100 to wziąć tą końcówkę i dobić kolejna 100 z tego drugiego ? Bo narazie mam dwa przepisane a we wtorek monitoring
Co jeszcze Ci powiem jeśli boisz się że coś zepsujesz , że źle dasz , zapomniałaś itp. wpisz sobie nazwę leku w YouTube i tam cała instrukcja będzie ... Ja raz zepsulam jedna fiolkę leku ( nie pamiętam juz jakiego bo to było przy iui ) i od tego momentu każdy lek wpisywałam w YouTube żeby być pewnabnab100% . Głowa do góry on tylko tak strasznie wygląda , dla mnie był to najlepszy lek pod każdym względemDziękuję [emoji3590] najważniejsze że zadziałał dobrze zaraz będę miała kolejna schize bo doktor mi tłumaczył ale ja jestem zakręcona i oczywiście mój mózg nie przyswoił jego wiadomości . Czy jeżeli ja mam brać dawkę 200 czyli w całym jest 4.5 dawki to później jak zostanie 100 to wziąć tą końcówkę i dobić kolejna 100 z tego drugiego ? Bo narazie mam dwa przepisane a we wtorek monitoring
Super! To dlatego wyzsza beta Nie przegrzewam sie. Siedze w cieniu non stop (mam zreszta alergie na slonce i ja sie nie opalam zwykle). Odpoczywam ja i moj zarodek PawelJeden zarodek z piątej doby i był to 6.1.1 ❤❤❤❤❤❤
Kochana nie przegrzewaj się tam nad tym morzem...
Ale nawet tak nie mysl! Na pewno wszystko bedzie dobrze!Wiesz, jakoś staram się nie zwariować do jutra ale tak się boję następnego wyniku... I to jest teraz najgorsze, bo otrzymałam nadzieję. Wczoraj wieczorem miałam jeszcze takie brzydkie brązowe na papierze jak się podtarłam po siku . Dziś na razie nic nie ma ale nie czuję teraz żadnych bóli, które czułam przez ostatnie dni...
Jutro mam jeszcze imprezę urodzinową męża i nie wiem jak to przetrwam, jeśli beta spadnie. Chyba się po prostu nawalę
No to dobrze, w cieniu lepiej...Super! To dlatego wyzsza beta Nie przegrzewam sie. Siedze w cieniu non stop (mam zreszta alergie na slonce i ja sie nie opalam zwykle). Odpoczywam ja i moj zarodek Pawel
Co jeszcze Ci powiem jeśli boisz się że coś zepsujesz , że źle dasz , zapomniałaś itp. wpisz sobie nazwę leku w YouTube i tam cała instrukcja będzie ... Ja raz zepsulam jedna fiolkę leku ( nie pamiętam juz jakiego bo to było przy iui ) i od tego momentu każdy lek wpisywałam w YouTube żeby być pewnabnab100% . Głowa do góry on tylko tak strasznie wygląda , dla mnie był to najlepszy lek pod każdym względem