reklama
Ty naprawdę jesteś kochana dziewczynaFredzioszku nasz ukochany ty nie myśl o tym że ta beta spadnie, a myśl jaki użyć argument że nie napijesz się ani grama alkoholu twoja beta będzie jutro cudownie wielka i to wiem na pewno Obiecuje od razu po usg ( ciężko trzymać przed bo nawet rozebrać się nie będę miała jak) trzymać za Ciebie kciuki nawet poświęcę się cycory Tez mogę trzymać ( chodź nie ukrywam że będzie ciężko z zacisnietymi kciukami ) dziś ostatnia nocka ( w końcu wracam do żywych ) ale ciul z pracą, ciul z produkcją będę trzymać je cała noc dla Ciebie for you, jutro nawet oka nie zamknę do twoich wynikow tak ze wiesz To jest twój czas, twoj miesiąc i twoje dziecię które za 9 miesięcy będziesz tulić i jak @ananasowa wspominać te wpisy z uśmiechem, a teraz czując strach... Przypomnij sobie stymulacje, miałaś ja przerwać, jednak doszło do punkcji, później balas się że nic z tego nie będzie a jednak 2 najpiękniejsze i najsilniejsze zarodeczki przetransferowali Ci do brzuszka. Byłaś pełna nadzieji mimo tak wielkiego strachu na początku.... Uda się uwiesz w to Kobieto że możesz być szczęśliwa, że los chce Ci wszystko wynagrodzić bo wiesz przejadę się do Ciebie Jak to mówią życie to Ku**a ale czasami potrafi być łaskawa dla nas.... Dobra bo ja już zawsze jak zaczynam pisać bo zamiast w dwóch zdaniach to cała wyprawkę Ci pisze ja tam wierzę w twoja betę, w twojego kropka itp. Więc jak ja wierzę, taki niedowiarek itp. To uwierz i ty MAMO
A miałaś jakiś ovitrel podany? Jeśli nie to można już w 8dptLaski kiedy mogę zrobić betę najwcześniej? W poniedziałek miałam transfer 3dniowca
Fredka ty na dzień ojca zrób mężowi niespodzinkę
O niczym innym nie marzę, tylko żeby móc taką niespodziankę. Tym bardziej że ma urodziny 21-go
Ale tyle już było różnych okazji przy moich transferach, że ja już w daty nie wierzę.
Kashyw83
Fanka BB :)
Spokojnie ladna beta! Ja w 9 dpt mialam 27,6 (dzien roznicy tylko i tez 3-dniowy zarodek), w 11 dpt mialam juz 83.3, w 13 dpt 185 a w 15 dpt 419 i dr Lewandowski mowil o tej becie 27.6 ze piekna beta jak na trzydniowca. Dzisiaj 17 dpt i czekam na wyniki. Takze nie martw sie wynik masz na razie dobryDziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletka
Kachar
Nie gadaj , masz podwójną okazję , to musi się udać! Tym bardziej że tyle nas trzyma kciuki za was , Ovitrel miałam podany przed punkcjąA miałaś jakiś ovitrel podany? Jeśli nie to można już w 8dpt
O niczym innym nie marzę, tylko żeby móc taką niespodziankę. Tym bardziej że ma urodziny 21-go
Ale tyle już było różnych okazji przy moich transferach, że ja już w daty nie wierzę.
Też kupiłam [emoji1787]
promka na ananasa w biedrze !
Ale soczysty mniam !! [emoji531][emoji531][emoji531]
JestemMama!
Podobno, tak mawiają, ja bym tak o sobie nie powiedziała bo czasami wychodzi zemnie zimna suk.. Głowa do góry, zaciskaj poślady popraw koronę i przyciągaj do siebie same dobre myśliTy naprawdę jesteś kochana dziewczyna
Kashyw83
Gratulacje A ile mialas zarodkow podawanych i ile dni mialy bo teraz nie wjem jak to wygrzebac na tym forumMam wyniki. Beta 10 dpt 140 a dziś 13 dpt 500
reklama
Po otwarciu trzymałam w lodówceDziewczyny od dziś będę wstrzykiwać sobie ovaleap 900 czy jeśli dam ten lek dziś do pena a mam podawać sobie po 200 to tego pena chować do lodówki tak jak lek był przed użytkiem czy normalnie w temperaturze pokojowej może być ?
Podziel się: