reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny od dziś będę wstrzykiwać sobie ovaleap 900 czy jeśli dam ten lek dziś do pena a mam podawać sobie po 200 to tego pena chować do lodówki tak jak lek był przed użytkiem czy normalnie w temperaturze pokojowej może być ?
Pokojową, ja nie musiałam go mieć w lodówce bo był zużyty szybciej niż po 3 miesiącach... Zreszta nawet nie kojarzę czy on ogólnie musiał być w lodówce a mialam go przy ostatniej stymulacji 🤔🤔🤔

reklama
Kazali mi przed otwarciem trzymać w lodówce nawet w torbę termiczną mi zapakowali w ZS żebym dojechała 30 km do domu [emoji6]
Pokojową, ja nie musiałam go mieć w lodówce bo był zużyty szybciej niż po 3 miesiącach... Zreszta nawet nie kojarzę czy on ogólnie musiał być w lodówce a mialam go przy ostatniej stymulacji [emoji848][emoji848][emoji848]

Kazali mi przed otwarciem trzymać w lodówce nawet w torbę termiczną mi zapakowali w ZS żebym dojechała 30 km do domu [emoji6]
To nie wiem, może jakaś moja apteka jest inna 🤔 ja na pewno nie miałam go w lodówce, leżał na komodzie u mnie w sypialni a później przy łóżku jestem pewna na 200%... A co jeszcze powoem... Zadziałał dobrze więc nie wiem dlaczego co apteka to różne szkoły...

reklama
Blastka 5.1.1 po badaniach pgd, przed samym transferem embriolog się śmiała ze dawno tak ruchliwego zarodka nie miała 😁 ale tak jak Ty czuje ze z tego nici będą. Betę mam sprawdzić w wtorek i czwartek a Ty kiedy betujesz?
Ja mam betowac w piątek i w niedzielę ale w niedzielę u mnie nie pobierają krwi wi3c chyba zabetuje w czwartek i sobotę

Do góry