reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 co miałaś jako podwójny trigger? Bo 5/5 dojrzałych to mega wynik
I ile dni w końcu miała ta stymulacja? W sensie jak długo trwała
Dla mnie to też szok😱. Bo bałam się że te większe się zdegeneruja czy coś. Te 3 większe były o ok 5-7 mm większe od tych 2. Wyślę ci zdjęcie karty stymulacji. Wiadomo, że może być różnie z zapłodnieniem i uzyskaniem zarodka, ale na razie się cieszę.
11-tego dnia stymulacji wzięłam 1x ovitrel i 2 x gonapeptyl. Zaczęłam ją w 1dc

Dla mnie to też szok😱. Bo bałam się że te większe się zdegeneruja czy coś. Te 3 większe były o ok 5-7 mm większe od tych 2. Wyślę ci zdjęcie karty stymulacji. Wiadomo, że może być różnie z zapłodnieniem i uzyskaniem zarodka, ale na razie się cieszę.
ja też mogę zobaczyć kartę stymulacji?

I chwała ci za to kobieto, że nie zrezygnowałaś z punkcji.
Na razie się cieszymy i czekamy na kolejne dobre wieści 😊

reklama
Dziewczyny czy Invi.cta daje receptę na relanium?
Ostatnio nawet znajomy lekarz odmówił mi wystawienia recepty i nie wiem, gdzie mogę sobie załatwić na przyszłość

Do góry