A mi to @Natsnats zasugerowała, bo ona też miała. Dobrze, że jej posłuchałam . Bez tego nie wiem co to by byłoO widzisz, fredka miała ten podwójny trigger bo i Ovitrelle i jeszcze gonapeptyl. Ja też muszę tak dostać następnym razem
reklama
Dziewczyny mam badanie z testdna.
Wynik nieprawidłowy w 3 poniższych:
Czynnik V leiden FV L_1691G>A UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
MTHFR MTHFR_677C>T UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
PAI-1 plazminogen PAI-1 4G UKLAD HOMOZYGOTYCZNY
mocno źle? Pomożecie ? Co to znaczy?
G
gość2502
Gość
Z tego co wiem jeśli chodzi o mthfr to heterozygota jest spoko bo ja mam Mutacje i moja genetyczka mówiła, że jest git, że to nic nie szkodzi. Co do reszty niestety nie wiem ale podejrzewam, że heterozygoty w innych przypadkach są "lepsze" niż te homoDziewczyny mam badanie z testdna.
Dzia. Ufff ot chyba nie jest tragicznie ale zdaje się że mam przyczynę. Może ktoś się jeszcze odezwie.Z tego co wiem jeśli chodzi o mthfr to heterozygota jest spoko bo ja mam Mutacje i moja genetyczka mówiła, że jest git, że to nic nie szkodzi. Co do reszty niestety nie wiem ale podejrzewam, że heterozygoty w innych przypadkach są "lepsze" niż te homo
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Nie znam się za bardzo ale też mam hetero w mthfr 1298c i podobno wystarczy acard. Przy homo zazwyczaj zalecają heparynęDzia. Ufff ot chyba nie jest tragicznie ale zdaje się że mam przyczynę. Może ktoś się jeszcze odezwie.
miętowa25
ja mam przy mthfr C677T homozygota CC, a przy mthfr A1299C heterozygota AC... dr nie skomentowała tego nawet, mówiła brac metylowany kwas foliowy i metylowana wit b12. Może też tu tkwi mój problem?!Nie znam się za bardzo ale też mam hetero w mthfr 1298c i podobno wystarczy acard. Przy homo zazwyczaj zalecają heparynę
mala_Mi 80
Kurcze naprawdę nie znam się na tym. A i co lekarz to inna opinia. Mój mówił, że przy homozygocie to heparyna. Ja mam brać metyle i tylko acard już przed transferem ale tak jak pisałam ja mam tylko heterozygote.ja mam przy mthfr C677T homozygota CC, a przy mthfr A1299C heterozygota AC... dr nie skomentowała tego nawet, mówiła brac metylowany kwas foliowy i metylowana wit b12. Może też tu tkwi mój problem?!
motylek24
W Bocianie dają heparynę bez wskazań. Dostałam bez żadnych badan.Kurcze naprawdę nie znam się na tym. A i co lekarz to inna opinia. Mój mówił, że przy homozygocie to heparyna. Ja mam brać metyle i tylko acard już przed transferem ale tak jak pisałam ja mam tylko heterozygote.
Ostatnia edycja:
G
gość2502
Gość
No widzisz a ja przy heterozygocie nic tylko witaminy b metylowaneKurcze naprawdę nie znam się na tym. A i co lekarz to inna opinia. Mój mówił, że przy homozygocie to heparyna. Ja mam brać metyle i tylko acard już przed transferem ale tak jak pisałam ja mam tylko heterozygote.
reklama
G
gość2502
Gość
Te pai tzn mutacja jest przyczyną powinien gdzieś czytałam chyba. Dobrze mówię?Dzia. Ufff ot chyba nie jest tragicznie ale zdaje się że mam przyczynę. Może ktoś się jeszcze odezwie.
Podziel się: