No szkoda . A już osliniona stałam przy truskawkachAle przygody najbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów
reklama
Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaDobrze ze jakies resztki innego szamponu mialamAle przygody najbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Kuwa czytałam was dzisiaj ukradkiem, ale nawet nie miałam chwili żeby coś napisać.
@Szyszka99 niech korpuś się pięknie wygryza. Trzymam kciuki, żeby się udało
@fredka84 super wynik. Trzymam mocno za piękne blastki
@miętowa25 dzisiejsze zachowanie kliniki to jakaś kpina, koniecznie składaj reklamację.
@Justi92 @Agata32! mam nadzieję, że wizyty się udały
@Szyszka99 niech korpuś się pięknie wygryza. Trzymam kciuki, żeby się udało
@fredka84 super wynik. Trzymam mocno za piękne blastki
@miętowa25 dzisiejsze zachowanie kliniki to jakaś kpina, koniecznie składaj reklamację.
@Justi92 @Agata32! mam nadzieję, że wizyty się udały
mala_Mi 80
motylek24
@Camilleka widzę Ciebie.....lepiej pisz co nowego, wychodź z krzaków.
motylek24
Ucieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.Hehehe ja tez tak kiedys mualam.zamiast szamponu odzywka.Myje wlosy i mysle cos sie nie pieni,dowalam jeszcze i nic.Nagle cos mnie olsnilo patrze a tu odzywkaDobrze ze jakies resztki innego szamponu mialam
mala_Mi 80
Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiegoco to ten podwójny trigger ?
mala_Mi 80
Ja jestem jakaś upośledzona bo bardzo często się mylę. Idę do sklepu i sobie powtarzam " pamiętaj szampon " i oczywiście w domu okazuje się, że to odżywkaUcieszyłam się z szamponu, wyczytałam opinie i d....a.
reklama
miętowa25
Czyli jak dostałam gonapeptyl daily 2 ampulkostrzykawki to ze lepiej niby?Ostatni zastrzyk typu Ovitrelle, decapeptyl czy inny na dojrzewanie komórek. Tzw podwójny, bo czasami dają podwójną dawkę albo podają 2 różne leki, żeby komóreczki były pięknie dojrzałe. I chyba fredka miała coś takiego
Podziel się: