reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... 😭😭😭😭😡😡😡
No kuwa, co za bladź😡. Nie mogła cię poinformować🤷. Tłuc się tyle km żeby dostać kuwa e receptę 😡.
Doczytałam że to była wizyta online. Ale po ch.uj w takim razie jak baba nic nie wiedziała 🤷

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Ja pierdziulę Motylek, nie wierzę że to prawie już😱. Potem mi musisz napisać, za jaki wynik trzymać kciuki 😜

Jeny, już zapomniałam za co uwielbiam mojego lekarza z Bociana. Zadzwonił do mnie, wszystko wyjasnił i działamy. Zapytał tylko jak ma zrobić transfer bez pacjentki😜😂 zgodził się na przygotowanie wszystkiego przez mojego ginekologa, ja tylko mam jechać na transfer😍 wszystko przygotuje sobie na miejscu.
Aaaaa dr zrobił to w ramach darmowej porady, @miętowa25 tym bardziej pisz reklamacje, chcę cię podpuścić abyś nie płaciła za darmo.

Ostatnia edycja:
Na chlamydie, w klinice pcr 160 zł, u mnie w laboratorium 90 zł. W zasadzie tak z każdym badaniem. Myślę że spokojnie wychodzi taniej 1/3 w zwykłym laboratorium.
Popatrz ile u mnie kosztuje 😡

Załączniki

• Screenshot_20210604-163758_Messenger.jpg
    Screenshot_20210604-163758_Messenger.jpg
    259,2 KB · Wyświetleń: 127
Popatrz ile u mnie kosztuje 😡
A to zdziercy, nawet na tym zarabiają. Zerknęłam ile kosztują u mnie pozostałe badania. Różyczka obydwie klasy 55 zł, toxo dwie klasy też 55 zł, hcv i te inne od 24-25 zł to prawie połowę taniej. 😱 U nas teraz i tak były podwyżki bo u mnie ten wymaz kosztował 85 zł.

@fredka84 jak się czujesz po punkcji?
Odpocznij, długi weekend.
Czuję się rewelacyjnie po wiadomości od embriolożki😊. Mam nadzieję, że mi jutro nastroju nie spie.rdoli😂. Bo jadę na święto róż 🤩🤩🤩
A dziś oczywiście nie obyło się bez problemów. Przecież problem to moje drugie imię 🤦. Chciałam zapłacić te miliony monet za punkcję ( bo u mnie płaci się po wykonanej robocie) i kasę miałam na koncie. Zwiekszylam sobie limit operacji na dziś i kuwa dupa, odmowa. Próbowałam kilka razy coś tam przestawiać na stronie banku i dalej odmowa. Mówię chu.j, czekamy, mąż zapłaci. Oczywiście ludzie już na mnie patrzą 🤦. Placek przyjechał i znów to samo, odmowa 🤦. Mówię idę szukać banku i wrócę; mam jakiś spółdzielczy. Przejechaliśmy pół miasta w korkach i oczywiście baba gada, że mam się udać do swojej filii 🤦. No ja pierdziulę, co za bank🤦 Dzwonię do kliniki i żebram czy mogę zrobić przelew lub w poniedziałek jak w razie czego będzie transfer to zapłacę gotówką. Kurde, zgodzili się 🙏. Ale oczywiście już walczyliśmy z Plackiem na noże w aucie.
Ale jeszcze że życie lubi zaskakiwać, to pojechaliśmy na rynek po truskawki i Plackowi ukradli 100zl - naszą ostatnią gotówkę, co była na truskawki.no ja pierd.ole. I znów walka w aucie 🥴
Ale pojechaliśmy na obiad i się pogodziliśmy. Jedzenie łączy ludzi 😊

reklama
Czuję się rewelacyjnie po wiadomości od embriolożki😊. Mam nadzieję, że mi jutro nastroju nie spie.rdoli😂. Bo jadę na święto róż 🤩🤩🤩
A dziś oczywiście nie obyło się bez problemów. Przecież problem to moje drugie imię 🤦. Chciałam zapłacić te miliony monet za punkcję ( bo u mnie płaci się po wykonanej robocie) i kasę miałam na koncie. Zwiekszylam sobie limit operacji na dziś i kuwa dupa, odmowa. Próbowałam kilka razy coś tam przestawiać na stronie banku i dalej odmowa. Mówię chu.j, czekamy, mąż zapłaci. Oczywiście ludzie już na mnie patrzą 🤦. Placek przyjechał i znów to samo, odmowa 🤦. Mówię idę szukać banku i wrócę; mam jakiś spółdzielczy. Przejechaliśmy pół miasta w korkach i oczywiście baba gada, że mam się udać do swojej filii 🤦. No ja pierdziulę, co za bank🤦 Dzwonię do kliniki i żebram czy mogę zrobić przelew lub w poniedziałek jak w razie czego będzie transfer to zapłacę gotówką. Kurde, zgodzili się 🙏. Ale oczywiście już walczyliśmy z Plackiem na noże w aucie.
Ale jeszcze że życie lubi zaskakiwać, to pojechaliśmy na rynek po truskawki i Plackowi ukradli 100zl - naszą ostatnią gotówkę, co była na truskawki.no ja pierd.ole. I znów walka w aucie 🥴
Ale pojechaliśmy na obiad i się pogodziliśmy. Jedzenie łączy ludzi 😊
Ale przygody😱 najbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów 😂

Do góry