reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny... szlag mnie trafi niedługo. Wyobraźcie siebie, że zapłaciłam 2 stówy za wizytę, żeby dowiedziec sie ze dr byla chora i nie była na konsylium... przedłużyła mi leki i znów muszę czekać do kolejnego konsylium 16.06... 😭😭😭😭😡😡😡
No kuwa, co za bladź😡. Nie mogła cię poinformować🤷. Tłuc się tyle km żeby dostać kuwa e receptę 😡.
Doczytałam że to była wizyta online. Ale po ch.uj w takim razie jak baba nic nie wiedziała 🤷

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedy trzeba odstawić tabletki antykoncepcyjne przed cyklem przygotowujacym kriotransfer? Przyjmuje tabletki jednoskładnikowe więc nie mam przerw....zgłupiałam.
Właśnie wysłałam do lekarza z kliniki dłuuuugiego sms-a, poprosiłam o ustalenie planu wizyt do transferu. Dziś z laboratorium pobrałam wymazówkę do chlamydi, w następnym tygodniu skoczę do swojej ginekolog i działamy. Tak czy siak wizyta startowa powinna odbyć się 25/26 czerwca. Aaaa i nie róbcie wymazów w klinice, u mnie koszt w laboratorium 90 zł. W klinice to chyba tylko biocenozę opłaca się zrobić hehe.
Ja pierdziulę Motylek, nie wierzę że to prawie już😱. Potem mi musisz napisać, za jaki wynik trzymać kciuki 😜

Jeny, już zapomniałam za co uwielbiam mojego lekarza z Bociana. Zadzwonił do mnie, wszystko wyjasnił i działamy. Zapytał tylko jak ma zrobić transfer bez pacjentki😜😂 zgodził się na przygotowanie wszystkiego przez mojego ginekologa, ja tylko mam jechać na transfer😍 wszystko przygotuje sobie na miejscu.
Aaaaa dr zrobił to w ramach darmowej porady, @miętowa25 tym bardziej pisz reklamacje, chcę cię podpuścić abyś nie płaciła za darmo.

Ostatnia edycja:
Na chlamydie, w klinice pcr 160 zł, u mnie w laboratorium 90 zł. W zasadzie tak z każdym badaniem. Myślę że spokojnie wychodzi taniej 1/3 w zwykłym laboratorium.
Popatrz ile u mnie kosztuje 😡

Załączniki

• Screenshot_20210604-163758_Messenger.jpg
    Screenshot_20210604-163758_Messenger.jpg
    259,2 KB · Wyświetleń: 119
Popatrz ile u mnie kosztuje 😡
A to zdziercy, nawet na tym zarabiają. Zerknęłam ile kosztują u mnie pozostałe badania. Różyczka obydwie klasy 55 zł, toxo dwie klasy też 55 zł, hcv i te inne od 24-25 zł to prawie połowę taniej. 😱 U nas teraz i tak były podwyżki bo u mnie ten wymaz kosztował 85 zł.

@fredka84 jak się czujesz po punkcji?
Odpocznij, długi weekend.
Czuję się rewelacyjnie po wiadomości od embriolożki😊. Mam nadzieję, że mi jutro nastroju nie spie.rdoli😂. Bo jadę na święto róż 🤩🤩🤩
A dziś oczywiście nie obyło się bez problemów. Przecież problem to moje drugie imię 🤦. Chciałam zapłacić te miliony monet za punkcję ( bo u mnie płaci się po wykonanej robocie) i kasę miałam na koncie. Zwiekszylam sobie limit operacji na dziś i kuwa dupa, odmowa. Próbowałam kilka razy coś tam przestawiać na stronie banku i dalej odmowa. Mówię chu.j, czekamy, mąż zapłaci. Oczywiście ludzie już na mnie patrzą 🤦. Placek przyjechał i znów to samo, odmowa 🤦. Mówię idę szukać banku i wrócę; mam jakiś spółdzielczy. Przejechaliśmy pół miasta w korkach i oczywiście baba gada, że mam się udać do swojej filii 🤦. No ja pierdziulę, co za bank🤦 Dzwonię do kliniki i żebram czy mogę zrobić przelew lub w poniedziałek jak w razie czego będzie transfer to zapłacę gotówką. Kurde, zgodzili się 🙏. Ale oczywiście już walczyliśmy z Plackiem na noże w aucie.
Ale jeszcze że życie lubi zaskakiwać, to pojechaliśmy na rynek po truskawki i Plackowi ukradli 100zl - naszą ostatnią gotówkę, co była na truskawki.no ja pierd.ole. I znów walka w aucie 🥴
Ale pojechaliśmy na obiad i się pogodziliśmy. Jedzenie łączy ludzi 😊

reklama
Czuję się rewelacyjnie po wiadomości od embriolożki😊. Mam nadzieję, że mi jutro nastroju nie spie.rdoli😂. Bo jadę na święto róż 🤩🤩🤩
A dziś oczywiście nie obyło się bez problemów. Przecież problem to moje drugie imię 🤦. Chciałam zapłacić te miliony monet za punkcję ( bo u mnie płaci się po wykonanej robocie) i kasę miałam na koncie. Zwiekszylam sobie limit operacji na dziś i kuwa dupa, odmowa. Próbowałam kilka razy coś tam przestawiać na stronie banku i dalej odmowa. Mówię chu.j, czekamy, mąż zapłaci. Oczywiście ludzie już na mnie patrzą 🤦. Placek przyjechał i znów to samo, odmowa 🤦. Mówię idę szukać banku i wrócę; mam jakiś spółdzielczy. Przejechaliśmy pół miasta w korkach i oczywiście baba gada, że mam się udać do swojej filii 🤦. No ja pierdziulę, co za bank🤦 Dzwonię do kliniki i żebram czy mogę zrobić przelew lub w poniedziałek jak w razie czego będzie transfer to zapłacę gotówką. Kurde, zgodzili się 🙏. Ale oczywiście już walczyliśmy z Plackiem na noże w aucie.
Ale jeszcze że życie lubi zaskakiwać, to pojechaliśmy na rynek po truskawki i Plackowi ukradli 100zl - naszą ostatnią gotówkę, co była na truskawki.no ja pierd.ole. I znów walka w aucie 🥴
Ale pojechaliśmy na obiad i się pogodziliśmy. Jedzenie łączy ludzi 😊
Ale przygody😱 najbardziej szkoda stówki. Reszta całkiem dobrze poszła.
Ja dziś zamiast szamponu kupiłam odżywkę do włosów 😂

Do góry