reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W Bocianie dają heparynę bez wskazań. Dostałam bez żadnych.
Tak wiem, że w niektórych klinikach dają bez wskazań. A w innych mówią, że badanie mutacji to tylko "moda" i wynik nic nie zmienia i że kiedyś kobiety rodziły dzieci bez żadnej heparyny czy acardu.
Można ogłupieć od mnogości opinii lekarzy 🥴

Jessssui, nie uwierzycie 😱. Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud

Ekstra futrzasta koleżanko !! Ale masz silne jajca!

Tylko niech plemnik tego nie schrzani :p

Dziewczyny, powiedzcie jak wygląda długo protokół? Ile trwa ? Jakie są etapy ?

Ja brałam antykoncepcyjne do 21 dc ( można wybrać wszystkie) potem dostałam zastrzyki na dwa tygodnie i mam się zgłosić po ich wybraniu. Potem ruszy stymulacja.

Mi doktor mówił półtora miesiąca wszystko trwa.

Dziewczyny mam badanie z testdna.
Wynik nieprawidłowy w 3 poniższych:
Czynnik V leiden FV L_1691G>A UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
MTHFR MTHFR_677C>T UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
PAI-1 plazminogen PAI-1 4G UKLAD HOMOZYGOTYCZNY
mocno źle? Pomożecie ? Co to znaczy?
Przy pierwszym lekarze przepisują witaminy metylowane
Przy drugim zaś PAI-1 powinien być stosowany Claxen ...lecz co kraj to inna opinia
Wiem że kobiety przy wyniku homozygoty też normalnie bardzo szybko zachodzą w ciaze i rodzą dzieci
A Ty miałaś teraz podane Claxen of label albo acard?
Mi mój gin mówił że teraz tylko podejście z Claxen i acofilem a badania nie robiłam dopiero 18 czerwca zrobię bo sama się matwie

reklama
Do góry