reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Tak wiem, że w niektórych klinikach dają bez wskazań. A w innych mówią, że badanie mutacji to tylko "moda" i wynik nic nie zmienia i że kiedyś kobiety rodziły dzieci bez żadnej heparyny czy acardu.W Bocianie dają heparynę bez wskazań. Dostałam bez żadnych.
Można ogłupieć od mnogości opinii lekarzy
Wesoła_Aga
Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
Ekstra futrzasta koleżanko !! Ale masz silne jajca!
Tylko niech plemnik tego nie schrzani
Dziewczyny, powiedzcie jak wygląda długo protokół? Ile trwa ? Jakie są etapy ?
Ja brałam antykoncepcyjne do 21 dc ( można wybrać wszystkie) potem dostałam zastrzyki na dwa tygodnie i mam się zgłosić po ich wybraniu. Potem ruszy stymulacja.
Mi doktor mówił półtora miesiąca wszystko trwa.
Tagitagi
Przy pierwszym lekarze przepisują witaminy metylowaneDziewczyny mam badanie z testdna.
Wynik nieprawidłowy w 3 poniższych:
Czynnik V leiden FV L_1691G>A UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
MTHFR MTHFR_677C>T UKLAD HETEROZYGOTYCZNY
PAI-1 plazminogen PAI-1 4G UKLAD HOMOZYGOTYCZNY
mocno źle? Pomożecie ? Co to znaczy?
Przy drugim zaś PAI-1 powinien być stosowany Claxen ...lecz co kraj to inna opinia
Wiem że kobiety przy wyniku homozygoty też normalnie bardzo szybko zachodzą w ciaze i rodzą dzieci
A Ty miałaś teraz podane Claxen of label albo acard?
Mi mój gin mówił że teraz tylko podejście z Claxen i acofilem a badania nie robiłam dopiero 18 czerwca zrobię bo sama się matwie
mala_Mi 80
A kwas foliowy metylowany to już nie?? To ja już całkiem głupia jestem.No widzisz a ja przy heterozygocie nic tylko witaminy b metylowane
Ja sama zbadalam sobie poziom kwasu foliowego, wit b i homocysteiny żeby wiedzieć na czym stoję. A lekarka zaleciła mi regulator homocysteiny
mala_Mi 80
Ja na twoim miejscu zbadałabym sobie poziom kwasu foliowego, witam b i koniecznie homocysteiny, bo nie może być za wysoka.Ja mam daleko do transferu moze temu nic nie mówiła?
miętowa25
badalam i od tamtej pory biorę to wszystko. Ale planuje chyba jutro zrobić tez badania bo ciekawe jak poszło w górę przy braniu tegoJa na twoim miejscu zbadałabym sobie poziom kwasu foliowego, witam b i koniecznie homocysteiny, bo nie może być za wysoka.
mala_Mi 80
To jeszcze sprawdź sobie poziom wit d, bo ponoć też ważnybadalam i od tamtej pory biorę to wszystko. Ale planuje chyba jutro zrobić tez badania bo ciekawe jak poszło w górę przy braniu tego
Ale super wiadomosc!!!! Niech teraz dzieje sie tam!!!Jessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
reklama
G
gość2502
Gość
Kwas foliowy to witamina B9A kwas foliowy metylowany to już nie?? To ja już całkiem głupia jestem.
Ja sama zbadalam sobie poziom kwasu foliowego, wit b i homocysteiny żeby wiedzieć na czym stoję. A lekarka zaleciła mi regulator homocysteiny
Podziel się: