Ekstra superJessssui, nie uwierzycie . Jest 5 prawidłowych komórek z 5-ciu pobranych. Normalnie cud
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
W sumie to nie znam tego gonapeptylu, ale chyba tak. Ja niestety nigdy nie miałam tego tzw podwójnego triggera i może dlatego zawsze połowa komórek niedojrzałychCzyli jak dostałam gonapeptyl daily 2 ampulkostrzykawki to ze lepiej niby?
Ostatnia edycja:
Dla mnie to też szok. Bo bałam się że te większe się zdegeneruja czy coś. Te 3 większe były o ok 5-7 mm większe od tych 2. Wyślę ci zdjęcie karty stymulacji. Wiadomo, że może być różnie z zapłodnieniem i uzyskaniem zarodka, ale na razie się cieszę.@fredka84 co miałaś jako podwójny trigger? Bo 5/5 dojrzałych to mega wynik
I ile dni w końcu miała ta stymulacja? W sensie jak długo trwała
11-tego dnia stymulacji wzięłam 1x ovitrel i 2 x gonapeptyl. Zaczęłam ją w 1dc
Ten dzikus z Paryża ciągle tylko pracuje i pracuje@Camilleka widzę Ciebie.....lepiej pisz co nowego, wychodź z krzaków.
motylek24
Właśnie nic nie pisze co u niej wpada , szczuje swoją obecnością i zmyka.Ten dzikus z Paryża ciągle tylko pracuje i pracuje
miętowa25
ja też mogę zobaczyć kartę stymulacji?Dla mnie to też szok. Bo bałam się że te większe się zdegeneruja czy coś. Te 3 większe były o ok 5-7 mm większe od tych 2. Wyślę ci zdjęcie karty stymulacji. Wiadomo, że może być różnie z zapłodnieniem i uzyskaniem zarodka, ale na razie się cieszę.
mala_Mi 80
I chwała ci za to kobieto, że nie zrezygnowałaś z punkcji.Dla mnie to też szok. Bo bałam się że te większe się zdegeneruja czy coś. Te 3 większe były o ok 5-7 mm większe od tych 2. Wyślę ci zdjęcie karty stymulacji. Wiadomo, że może być różnie z zapłodnieniem i uzyskaniem zarodka, ale na razie się cieszę.
Na razie się cieszymy i czekamy na kolejne dobre wieści
mala_Mi 80
O widzisz, fredka miała ten podwójny trigger bo i Ovitrelle i jeszcze gonapeptyl. Ja też muszę tak dostać następnym razemja też mogę zobaczyć kartę stymulacji?
reklama
mala_Mi 80
Dziewczyny czy Invi.cta daje receptę na relanium?
Ostatnio nawet znajomy lekarz odmówił mi wystawienia recepty i nie wiem, gdzie mogę sobie załatwić na przyszłość
Ostatnio nawet znajomy lekarz odmówił mi wystawienia recepty i nie wiem, gdzie mogę sobie załatwić na przyszłość
Podziel się: