reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

[emoji1787]
Powtórzę się po raz kolejny - Czerwone wino wytrawne pij (z umiarem [emoji41])
[emoji7] ja tam się do tego stosuje i z endometrium problemów nie mam [emoji6]
I dużo awokado wcinaj [emoji4]
O winie słyszałam, o awokado nie ale to nic i tak jem w postaci guacamole mega duzo 😎 dziękuję ❤😋

reklama
Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢
Laska cycki do góry i nie ma się co dołować .
Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢
Tak naprawdę nikt nie wie co nam jest pisane … udręczenie się tez w niczym Ci nie pomoże . Bądź pozytywnej myśli . Już niedługo .Trzymam mocno kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻

Laski jestem po wizycie i USG, mam torbielki po punkcji na jajniku ale to podobno się wchłonie. Dostałam od jutra estrofem co 12 h podobno jak sie uda transfer to cały 1 trymestr trzeba będzie brać więc mam się przyzwyczaić 🤔 I jeszcze provag mam brać sobie, za tydzień wizyta podpisanie papierów i hormony i biocenoza i jak bedzie git to od dziś jakoś za 2 tygodnie transfer czyli będę na sztucznym nie wiem czy to dobrze czy źle ale jestem tak podekscytowana, że ja pikole 😂🤩🤩🤩❤ myślałam, że transfer będzie w drugiej połowie czerwca A tu lekarz mówi, że na dzień dzisiejszy że na 4 czerwca byłby. Normalnie strach i ekscytacja sie mieszają i nie wiem nie ogarne się dzisiaj 😂
To zaczynasz równo ze mną... Ja też od jutra estrofem... Ciekawe czy transfer będziemy miały w tym samym dniu 😉

Heheh szalona 🙃 ja odczuwam cały czas brzuszek , raz mocniej raz lżej ale czuje . Heheh ja się w nocy nigdy nie budzialam na siku a teraz przynajmniej raz muszę wstać . Z jedzeniem u mnie normalnie choć nawet bym powiedziała ze troszkę mniej jem - sama nie wiem na co mam ochotę . Ale zapachy strasznie teraz wyczuwam 🙃 . Jak pies wróci ze spacerku to wiem ze sikał bo czuje mocz heheh a nigdy tak nie miałam 🤣🤣. Aaa noi krzyże bolą już któryś dzień . Wiem możecie myśleć ze to za wczesnie na objawy ale ja tak samo miałam jak zaszłam naturalnie w poprzednia ciąże może mniej bolały krzyże i węch miałam normalny . Teraz mogłabym tropić 🙃🤣. Aaa noi mówiłam ze nie będę już robić testów 🤣🤣🙈 niewiem kogo bardziej oszukałam ale chyba siebie 🤣🤣🤣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
lece jutro na Betę 🙃🙏🏻❤️
Też tak miałam 🤣🤣🤣węch jak pies policyjny 🤭a do kuchni nie mogłam wejsc tak mi wszytsko śmierdziało ...a o kurczaku nawet nie wspomnę 🤮🤮🤮
W tym czasie mój organizm domagał się tylko białka
Napewno będzie cudnie ✊✊✊🥰

Oo popatrz, cieszę się że nie będę sama ✌😋 czyli wychodzi na to, że razem się będziemy stresowały w skrócie? ;) 🤔
Tak, będziemy się stresowały razem :)
Chociaż ja podchodzę drugi raz w ty miesiącu, więc wszystko zależy od następnej wizyty... Jak mi hormony znowu nie zwariują, to będzie transfer...

reklama
Do góry