reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heheh szalona [emoji854] ja odczuwam cały czas brzuszek , raz mocniej raz lżej ale czuje . Heheh ja się w nocy nigdy nie budzialam na siku a teraz przynajmniej raz muszę wstać . Z jedzeniem u mnie normalnie choć nawet bym powiedziała ze troszkę mniej jem - sama nie wiem na co mam ochotę . Ale zapachy strasznie teraz wyczuwam [emoji854] . Jak pies wróci ze spacerku to wiem ze sikał bo czuje mocz heheh a nigdy tak nie miałam [emoji1787][emoji1787]. Aaa noi krzyże bolą już któryś dzień . Wiem możecie myśleć ze to za wczesnie na objawy ale ja tak samo miałam jak zaszłam naturalnie w poprzednia ciąże może mniej bolały krzyże i węch miałam normalny . Teraz mogłabym tropić [emoji854][emoji1787]. Aaa noi mówiłam ze nie będę już robić testów [emoji1787][emoji1787][emoji85] niewiem kogo bardziej oszukałam ale chyba siebie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1317][emoji1317][emoji1317]
lece jutro na Betę [emoji854][emoji1317][emoji3590]
No kochana będzie będzie z tego maleństwo zobaczysz![emoji7] Ja jeszcze się nie oswoilam z wczorajszym wynikiem, chce żeby już był poniedziałek i przyrost bety prawidłowy...

Dziś 4dpt a ja nic nie czuję przez pierwsze 3 dni czułam kucia ale z tym nigdy nic nie wiadomo ... I pierwszy raz nie biegam do toalety co chwilę ... No w nocy wstalam dziś pierwszy raz około 1 i później o 6) .... I nie licząc tego że ciągle bym jadła ... Poszłam na zakupy żeby móc grila zrobić i kupiłam wędlinę która musiałam oczywiście zjeść jeszcze w sklepie [emoji85] później wzięłam 2 gniazda (oponki ) i zjadłam podczas zakupów [emoji85] no i na koniec jem truskawki ze śmietaną [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji1786] dochodzę do wniosku że na pewno będę gruba ale teraz pytanie dlaczego przez ciążę czy przez jedzenie wszystkiego [emoji85] jeszcze tak szłam przez sklep i się popłakałam [emoji1751] bo wiem że na coś mam ochotę ale nie wiem do końca na co [emoji85] szybko to opanowałam i robiłam zakupy dalej [emoji123][emoji123]
Ja też nic nie czułam, zupełnie inaczej niż w poprzednim cyklu, dzisiaj jedynie 9dp zaczyna pobolewać brzuch tak okresowo.. Ale mam nadzieję że to dobry znak

Też tak miałam 🤣🤣🤣węch jak pies policyjny 🤭a do kuchni nie mogłam wejsc tak mi wszytsko śmierdziało ...a o kurczaku nawet nie wspomnę 🤮🤮🤮
W tym czasie mój organizm domagał się tylko białka
Napewno będzie cudnie ✊✊✊🥰
Ahahah narazie mnie nie odrzuca ale wczoraj w sklepie osiedlowym obwąchiwałam 50 -60 letniego faceta 🤣🤣🤣 . Jak wychodzę na balkon to tylko niucham kto co gotuje 🤣🤣. Oby oby ✊🏻✊🏻✊🏻❤️. Dam znać jutro po Becie ❤️

No kochana będzie będzie z tego maleństwo zobaczysz![emoji7] Ja jeszcze się nie oswoilam z wczorajszym wynikiem, chce żeby już był poniedziałek i przyrost bety prawidłowy...
Inny wynik nie wchodzi w grę ❤️🙏🏻. Nie myśl negatywnie . Kochana masz już w brzuszku ziarenko wielkości maku a z niego wykiełkuje cud na który wszystkie tak długo czekamy ❤️✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Inny wynik nie wchodzi w grę [emoji3590][emoji1317]. Nie myśl negatywnie . Kochana masz już w brzuszku ziarenko wielkości maku a z niego wykiełkuje cud na który wszystkie tak długo czekamy [emoji3590][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wiesz, boję się cieszyć naprawdę.. Ale staram się z całych sił myśleć pozytywnie[emoji3531]

Zdaje się że to ten sam, program ETM standard. 2300 zł. Mam nadzieję że zdjęcie czytelne. Przed transferem były może 2 wizyty. Na podpisanie dokumentow oraz USG i hormony.
A który to dokładnie pakiet? W sensie jaka nazwa bo chciałam kwotę sprawdzić... ja tych weryfikacji nie chce bo jak już wolę sama u siebie badania zrobić kurczę A nie jeździć tyle km do kliniki już po Transferze. A ile miałaś wizyt przed transferem? Zastanawiam się czy ten pakiet za 2300 ma sens

Załączniki

• IMG_20210521_184422664.jpg
    IMG_20210521_184422664.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 53
Hej hej. Widzę że sporo sie dzieje i mam trochę do nadrobienia. Duzo dobrych wiadomości, gratuluje i dalej trzymam za Was kciuki! ❤❤Nie było mnie tu trochę bo musiałam się trochę zdystansowac do tematu po pierwszej nieudanej próbie. Dziś miałam druga punkcje wiec "zabawa" zaczyna się od nowa... jestem zmęczona juz tym wszystkim i jakos nie wierzę w powodzenie i tej próby. Znowu to czekanie... I w sumie chyba nie ma na co... w perspektywie kolejną stymulacja... ech.

Ahahah narazie mnie nie odrzuca ale wczoraj w sklepie osiedlowym obwąchiwałam 50 -60 letniego faceta 🤣🤣🤣 . Jak wychodzę na balkon to tylko niucham kto co gotuje 🤣🤣. Oby oby ✊🏻✊🏻✊🏻❤️. Dam znać jutro po Becie ❤️
I co , dobrze facet pachniał czy wrecz przeciwnie ? 🤪 🤪🤪🤪
Mąż sie ze mnie śmieje bo ja też wszystko wącham i to nie tylko w ciaży, ale teraz mam węch lepszy wiec czasami jest trudniej jeśli zapaszek jest niezbyt przyjemny :D

reklama
Hej hej. Widzę że sporo sie dzieje i mam trochę do nadrobienia. Duzo dobrych wiadomości, gratuluje i dalej trzymam za Was kciuki! [emoji173][emoji173]Nie było mnie tu trochę bo musiałam się trochę zdystansowac do tematu po pierwszej nieudanej próbie. Dziś miałam druga punkcje wiec "zabawa" zaczyna się od nowa... jestem zmęczona juz tym wszystkim i jakos nie wierzę w powodzenie i tej próby. Znowu to czekanie... I w sumie chyba nie ma na co... w perspektywie kolejną stymulacja... ech.
Hej Kochana powiedz po jakim czasie przystąpiłaś do drugiej próby ? Bo ja właśnie po pierwszej porażce i nie wiem czy jechać raz za razem czy lepiej żeby głowa odpoczęła

Do góry