reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

[emoji1787]
Powtórzę się po raz kolejny - Czerwone wino wytrawne pij (z umiarem [emoji41])
[emoji7] ja tam się do tego stosuje i z endometrium problemów nie mam [emoji6]
I dużo awokado wcinaj [emoji4]
O winie słyszałam, o awokado nie ale to nic i tak jem w postaci guacamole mega duzo 😎 dziękuję ❤😋

reklama
Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢
Laska cycki do góry i nie ma się co dołować .
Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢
Tak naprawdę nikt nie wie co nam jest pisane … udręczenie się tez w niczym Ci nie pomoże . Bądź pozytywnej myśli . Już niedługo .Trzymam mocno kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻

Laski jestem po wizycie i USG, mam torbielki po punkcji na jajniku ale to podobno się wchłonie. Dostałam od jutra estrofem co 12 h podobno jak sie uda transfer to cały 1 trymestr trzeba będzie brać więc mam się przyzwyczaić 🤔 I jeszcze provag mam brać sobie, za tydzień wizyta podpisanie papierów i hormony i biocenoza i jak bedzie git to od dziś jakoś za 2 tygodnie transfer czyli będę na sztucznym nie wiem czy to dobrze czy źle ale jestem tak podekscytowana, że ja pikole 😂🤩🤩🤩❤ myślałam, że transfer będzie w drugiej połowie czerwca A tu lekarz mówi, że na dzień dzisiejszy że na 4 czerwca byłby. Normalnie strach i ekscytacja sie mieszają i nie wiem nie ogarne się dzisiaj 😂
To zaczynasz równo ze mną... Ja też od jutra estrofem... Ciekawe czy transfer będziemy miały w tym samym dniu 😉

Heheh szalona 🙃 ja odczuwam cały czas brzuszek , raz mocniej raz lżej ale czuje . Heheh ja się w nocy nigdy nie budzialam na siku a teraz przynajmniej raz muszę wstać . Z jedzeniem u mnie normalnie choć nawet bym powiedziała ze troszkę mniej jem - sama nie wiem na co mam ochotę . Ale zapachy strasznie teraz wyczuwam 🙃 . Jak pies wróci ze spacerku to wiem ze sikał bo czuje mocz heheh a nigdy tak nie miałam 🤣🤣. Aaa noi krzyże bolą już któryś dzień . Wiem możecie myśleć ze to za wczesnie na objawy ale ja tak samo miałam jak zaszłam naturalnie w poprzednia ciąże może mniej bolały krzyże i węch miałam normalny . Teraz mogłabym tropić 🙃🤣. Aaa noi mówiłam ze nie będę już robić testów 🤣🤣🙈 niewiem kogo bardziej oszukałam ale chyba siebie 🤣🤣🤣🙏🏻🙏🏻🙏🏻
lece jutro na Betę 🙃🙏🏻❤️
Też tak miałam 🤣🤣🤣węch jak pies policyjny 🤭a do kuchni nie mogłam wejsc tak mi wszytsko śmierdziało ...a o kurczaku nawet nie wspomnę 🤮🤮🤮
W tym czasie mój organizm domagał się tylko białka
Napewno będzie cudnie ✊✊✊🥰

Oo popatrz, cieszę się że nie będę sama ✌😋 czyli wychodzi na to, że razem się będziemy stresowały w skrócie? ;) 🤔
Tak, będziemy się stresowały razem :)
Chociaż ja podchodzę drugi raz w ty miesiącu, więc wszystko zależy od następnej wizyty... Jak mi hormony znowu nie zwariują, to będzie transfer...

reklama
Do góry