reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laski jestem po wizycie i USG, mam torbielki po punkcji na jajniku ale to podobno się wchłonie. Dostałam od jutra estrofem co 12 h podobno jak sie uda transfer to cały 1 trymestr trzeba będzie brać więc mam się przyzwyczaić 🤔 I jeszcze provag mam brać sobie, za tydzień wizyta podpisanie papierów i hormony i biocenoza i jak bedzie git to od dziś jakoś za 2 tygodnie transfer czyli będę na sztucznym nie wiem czy to dobrze czy źle ale jestem tak podekscytowana, że ja pikole 😂🤩🤩🤩❤ myślałam, że transfer będzie w drugiej połowie czerwca A tu lekarz mówi, że na dzień dzisiejszy że na 4 czerwca byłby. Normalnie strach i ekscytacja sie mieszają i nie wiem nie ogarne się dzisiaj 😂

Tak bardzo się boje ze znów nic nie wyjdzie że to szok... Mam dziś znów mega doła 😢😢😢😢 im bliżej testowania tym bardziej się stresuje i obawiam ...najgorsze jest to że jak teraz się nie uda to będę musiała na jakiś czas zaprzestać starań gdyż fundusze już się wyczerpały ... 😢😢😢😢 Tak bardzo się boje 😢😢😢😢
Domyślam się co możesz czuć ale na bank przekonam się jak ja będę po transferze, już się boje a dopiero co po nim będzie... Ale postaraj się zachować spokój, zobacz jaka silna jesteś, że dotrwałas do tego momentu, wszystko będzie dobrze nie martw się na zapas i daj organizmowi sie wyciszyc ❤

Laski jestem po wizycie i USG, mam torbielki po punkcji na jajniku ale to podobno się wchłonie. Dostałam od jutra estrofem co 12 h podobno jak sie uda transfer to cały 1 trymestr trzeba będzie brać więc mam się przyzwyczaić [emoji848] I jeszcze provag mam brać sobie, za tydzień wizyta podpisanie papierów i hormony i biocenoza i jak bedzie git to od dziś jakoś za 2 tygodnie transfer czyli będę na sztucznym nie wiem czy to dobrze czy źle ale jestem tak podekscytowana, że ja pikole [emoji23][emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji173] myślałam, że transfer będzie w drugiej połowie czerwca A tu lekarz mówi, że na dzień dzisiejszy że na 4 czerwca byłby. Normalnie strach i ekscytacja sie mieszają i nie wiem nie ogarne się dzisiaj [emoji23]
To teraz szykuj endometrium i będzie pięknie [emoji123][emoji110][emoji8]

reklama
Do góry