reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak zwykle profesjonalny wykład, lubię czytać Twoje posty 😊
Jak się czujesz? Dziewczyny mocno kopią?
kopią:-) ale dzisiaj dały mi popracować trochę:-) ogółem to wit. b12 bardzo poszła w dół i biorę ogromne ilości:p ale to chyba ta moja mutacja mthfr daje o sobie znac. Ja jeszcze mięsa nie lubię... teraz jem wołowinę itp, ale nie lubię tfu tfu....A jak u Ciebie? Na jakim etapie jestes??

Trzymam kciuki za Wszystkie działające teraz, powodzenia Dziewczyny. Ja wstrzymuję się że stymulacją na razie jednak, bo wracam do pracy nie długo. Przemyślelismy z mężem i poczekamy aż wszystko się uspokoi z covidem trochę, bo tu na razie z podróżowaniem dalej nie wiadoma. Mam więcej czasu na przygotowanie, biegam, ćwiczę, jem zdrowo, oby było mi wynagrodzone 😉🙏 będę zaglądać i kibicować kochane 😘

reklama
Do góry