Evela.6
Fanka BB :)
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Niech pięknie rośnie!mam serduszko [emoji176]i życzę każdej z Was takiego widoku [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Niech pięknie rośnie!mam serduszko [emoji176]i życzę każdej z Was takiego widoku [emoji8]
Wyobrażam sobie ze mega emocje Mocno trzymam kciuki sama się nie mogę doczekać kiedy wreszcie ja zobaczę mojego kropeczkaJa już po transferze, teraz mam godzinkę poleżeć.
Pokazali mi kropusia na ekranie, aż mi łezki poleciały
To leż kochana i odpoczywaj Teraz to już pozostało Ci się modlićJa już po transferze, teraz mam godzinkę poleżeć.
Pokazali mi kropusia na ekranie, aż mi łezki poleciały
Ja już po transferze, teraz mam godzinkę poleżeć.
Pokazali mi kropusia na ekranie, aż mi łezki poleciały [emoji3059]
Tak jest ❤To leż kochana i odpoczywaj Teraz to już pozostało Ci się modlić
Zrobię najszybciej jak to możliwe żeby móc zaplanować co dalej. Myślę że 7-8 dpt już coś powinno pokazać, bo to blastka wychodząca już z otoczki. I wtedy albo wracamy do domu we 3 albo działamy dalej tylko w innej kliniceKropusiu, nie wygłupiaj się i zostań z mama [emoji120]
Odpoczywaj [emoji8] kiedy betę sprawdzasz?
@Evela.6 a ty na kiedy przewidujesz transfer?Kropusiu, nie wygłupiaj się i zostań z mama [emoji120]
Odpoczywaj [emoji8] kiedy betę sprawdzasz?
TrzymamJa teraz podchodzilam też na naturalnym. Jutro sprawdzam co z tego wyszło
DziękujęWyobrażam sobie ze mega emocje Mocno trzymam kciuki sama się nie mogę doczekać kiedy wreszcie ja zobaczę mojego kropeczka