reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A skoro o serniku mowa to dzisiaj robie z nowego przepisu Bardzo pokecam strone Małej Cukierenki.Sa tam swietne i latwe przepisy ktore wydaja sie skomplikowane -a nie sa.Ja jyz robilam 2 ciasta z tej strony i wyszly genialne ! Dzis pora na 3 przepis
To koniecznie zrob zdjecie ;) Jak ty rozpieszczasz tego swojego mezulka co? Widac ze u Was miłość kwitnie ;)

Ja zapisałam się do kliniki Invicta i jestem bardzo zadowolona. Aktualnie jestem przed pierwszym transferem. Klinika szybko wyykryła przyczynę niepłodności, czego niestety nie udało się ginekologowi, do którego chodziłam wcześniej. Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z programu trzech gwarancji i będziemy korzystać z kd. Według mojego reaserchu, Invicta wypada najlepiej jeśli chodzi o bazę dawczyń, więc myślę, że dobrze wybrałaś :) Sama na nich postawiłam :)

Też leczę sie w klinice Invicta ale Gdańsk obecnie w ciąży . Bardzo mi pomogli . Lekarz u którego się leczyłam i sam mi robił zabiek in vitro jest obecnie lekarzem prowadzącym moją ciążę . Postanowiliśmy naszemu synowi dac imię po lekarzu .

Juz 9???!!!!Kiedy to minelo?🤷‍♀️
No mi sie czasami mocno dłużylo ;) I dłuzy do tej pory ;) W czwartek mam wizyte i bede miala robione ktg - zobaczymy co powie. Tak bym chciala zeby mi zrobil CC chociaz w 39 tygodniu to wtedy miala bym jeszcze jakies szanse wyjsc z niunia do domku na swieta. Ale to i tak nie wiadomo bo moze miec przeciez zoltaczke. Trudno - juz jestem nastawiona ze jak trzeba to spedze swieta w szpitalu ;) Wszystko oby tylko Natalka byla zdrowa ;)

Ostatnia edycja:
A moj Łukasz ze mnie zartuje ze jak byłam mała to moja mama musiala mi kielbase na szyje zakładac zeby chociaz psy sie chcialay ze mna bawic 😂 😂 😂 😂 😂 😂 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i jak tu przez niego nie sikac w majty ;) I on tak potrafi calymi dniami ze mnie sie nabinjac a jak zacznie i ja popuszcze to tak mu sie podoba ze wtedy konca nie widac ;) Glupia jestem bo chyba powinnam sie obrazic za takie teksty co?
Wszystko dopuszczalne, jeśli wynika z miłości 😊

Do mnie dzwonili z kliniki, jutro o 9.30 mam trasfer😱 mamy być godzinkę wcześniej bo progesteron będą mi jeszcze badać, zaczęłam się stresować....
Kurde nie spytałem lekarza o dodatki do crio, ale Pani mi sprawdziła i 2016 miałam embroglue ( nie wiem czy tak się pisze😂) więc stwierdziłam, że teraz też wezmę.
embrioglue jest fajne i nie stresuj sie - ja zawsze uwielbialam transfery i traktowalam ten dzien jako wielkie swieto - tak do 3 dpt pozniej zawsze sie zaczynaly schody ;) Jedz i oddychaj i sie ciesz - bo doszlas do mety - transfer to takie uwienczenie tego calego naszego starania ;)

reklama
Do góry