reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy używałyście globulki cyglogest i miałyście plamienia po nich ?co kilka dni mam lekkie plamienia jestem według lekarza 6 tydzień ciąży. Gdyby pojawiło się mocne krwawienie wtedy na sor a tak to mam się narazie nie przejmować. Ale trochę paniki już mam że coś nie tak.

Kurde liczyłam że powtórzę dziś betę ale zapomniałem że święto i muszę czekać do jutra. 😢
To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro 😐

To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro 😐
Taki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać natura 😢

Ja już pół internetu przegrzebałam co znaczy słaby przyrost bety. I ciążę z przyrostem 53% co 2 dni się źle kończyły a u mnie wzrost ze 100 zaledwie na 117 po 2 dniach się pojawił....

Krwawień plamień brak...

Ajj to czekanie...

Taki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać natura 😢

Ja już pół internetu przegrzebałam co znaczy słaby przyrost bety. I ciążę z przyrostem 53% co 2 dni się źle kończyły a u mnie wzrost ze 100 zaledwie na 117 po 2 dniach się pojawił....

Krwawień plamień brak...

Ajj to czekanie...
Też przegrzebalam w kierunku plamien🤦 i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże🤔 u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację ✊ najlepiej poszybowała w kosmos ✊🤗

Ja w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.

Dziewczyny czy używałyście globulki cyglogest i miałyście plamienia po nich ?co kilka dni mam lekkie plamienia jestem według lekarza 6 tydzień ciąży. Gdyby pojawiło się mocne krwawienie wtedy na sor a tak to mam się narazie nie przejmować. Ale trochę paniki
Też przegrzebalam w kierunku plamien🤦 i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże🤔 u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację ✊ najlepiej poszybowała w kosmos ✊🤗

😉

Tak u mnie to beta wszystko wyjaśni. A tobie życzę pięknych widoków na usg

Ja w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.
Dajesz nadzieję ☺️ naszczescie teraz jest czysto i nic mnie nie boli, mdłości dalej mam i trzymam się nadzieji że jest oki🤗 czekam do jutrzejszej wizyty 😉

reklama
Do góry