marzycielko
Fanka BB :)
A nie masz opcji zbadać w szpitalu ?Kurde liczyłam że powtórzę dziś betę ale zapomniałem że święto i muszę czekać do jutra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie masz opcji zbadać w szpitalu ?Kurde liczyłam że powtórzę dziś betę ale zapomniałem że święto i muszę czekać do jutra.
Już poczekam do jutra najbliżej do szpitala mam prawie 60 km.A nie masz opcji zbadać w szpitalu ?
To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutroKurde liczyłam że powtórzę dziś betę ale zapomniałem że święto i muszę czekać do jutra.
Taki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać naturaTo dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro
Też przegrzebalam w kierunku plamien i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację najlepiej poszybowała w kosmosTaki bonus od losu i znów potrafi z nas się śmiać natura
Ja już pół internetu przegrzebałam co znaczy słaby przyrost bety. I ciążę z przyrostem 53% co 2 dni się źle kończyły a u mnie wzrost ze 100 zaledwie na 117 po 2 dniach się pojawił....
Krwawień plamień brak...
Ajj to czekanie...
Ja w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.To dla nas obu jutro sądny dzień. Ja z rana miałam troszkę brązowego plamienia i oczywiście już czarne myśli. Ale co ma być to będzie. Teraz już jest normalnie poki co. Naszczescie bez dodatkowych objawów. No zobaczymy jutro
Dziewczyny czy używałyście globulki cyglogest i miałyście plamienia po nich ?co kilka dni mam lekkie plamienia jestem według lekarza 6 tydzień ciąży. Gdyby pojawiło się mocne krwawienie wtedy na sor a tak to mam się narazie nie przejmować. Ale trochę panikiTeż przegrzebalam w kierunku plamien i doszłam do wniosku że lepiej nie czytac. Każdy przypadek jest inny. Jutro się wszytko okaże u ciebie kluczową będzie jutrzejszą beta, oby rozjaśniła sytuację najlepiej poszybowała w kosmos
Dajesz nadzieję naszczescie teraz jest czysto i nic mnie nie boli, mdłości dalej mam i trzymam się nadzieji że jest oki czekam do jutrzejszej wizytyJa w 1 ciąży z synem około 6-7 tyg miałam nawet nie plamienie. Dla mnie zaczęło się jak zwykły okres. Wystraszona pojechałam pędem z pracy do lek. Zrobił USG i stwierdził ,że wszystko ok. Serce biło... Za tydzień sytuacja się powtórzyła. Poszłam na L4 i już takich incydentów nie było.
Tak u mnie to beta wszystko wyjaśni. A tobie życzę pięknych widoków na usg
Nie dziękuję będzie co ma byćTak u mnie to beta wszystko wyjaśni. A tobie życzę pięknych widoków na usg