bazylia128
Fanka BB :)
A kto go tam wie z czego to wynika On poprostu uwielbia sobie ze mnie zarty robic Ja czasami juz na to nie reagujeWszystko dopuszczalne, jeśli wynika z miłości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto go tam wie z czego to wynika On poprostu uwielbia sobie ze mnie zarty robic Ja czasami juz na to nie reagujeWszystko dopuszczalne, jeśli wynika z miłości
hehehehe ciąża wspoldzielonaOn karze mi odpiczywac ale ja sie nudze i pieke mu ciastaNo wiesz on tak mnie rozczula ze ja go musze rozpieszczac a on hest "slodyczowy"i brzuchol ma wiekszy niz ja
Myślę, że zaplanowana cesarke na pewno nie zrobią Ci później niż po 39 tygodniu . Więc trzeba być dobrej myśli, że na spokojnie na święta będziesz w domuNo mi sie czasami mocno dłużylo I dłuzy do tej pory W czwartek mam wizyte i bede miala robione ktg - zobaczymy co powie. Tak bym chciala zeby mi zrobil CC chociaz w 39 tygodniu to wtedy miala bym jeszcze jakies szanse wyjsc z niunia do domku na swieta. Ale to i tak nie wiadomo bo moze miec przeciez zoltaczke. Trudno - juz jestem nastawiona ze jak trzeba to spedze swieta w szpitalu Wszystko oby tylko Natalka byla zdrowa
przypomnialo mi sie jak bylam w liceum i szykowalam sie w sobotenna dyskoteke Postanowilam sobie nalac lampke wina ktorego wtedy nie znosilam a ze rodzice tez wyszli to w -apilotach na glowie i samym reczniku postanowilam ze sobie zapale papieroska - jakos tak wtedy mi to pasowalo. No i przy okazji robilam paznokcie - tipsy wtedy byly i naklejalo sie na super glue zeby lepiej trzymaly. Niestety moja mam sie wtedy wrocila po cos do mieszkania a ja w tej panice przykleilam tego papierosa do wargi klejem i tak zostalam przylapanaDzień dobry dziewczynki Na początek bardzo serdecznie dziekuje za wczorajsze życzenia To najważniejsze z zeszłego roku się spełniło wiec macie MOC kochane
W niedziele wyszłyśmy ze szpitala. Na ten moment wszystko jest dobrze nie ma się do czego przyczepić a krwawienie może się powtórzyć bo lekarz widzie jeszcze dwa pecherzyki z płynem - jednak nie ma w nim naczyń wiec krew wie wyleje i tyle.
Łożysko się odsuwa systematycznie od szyjki macicy wiec jest coraz bezpieczniej ale przesłań na trum l4 i leniwej żony
Kryzys minął ale jak zobaczyłam ta krew i przez te kilka minut bałam się ze straciłam nasza kruszynkę to ..... czułam jak mi się świat wali. Nikomu nie życzę.
Na urodzinki dostałam wypasione żelazko (takie już mnie chyba czekają prezenty ) wiec ruszam z prasowaniem wyprawki
A w kwestii protez tez mam jedna historie z młodości. Byliśmy u koleżanki nad morzem i próbowaliśmy pierwszego alkoholu pierwsze papierosy i No nagle przyjechali po nas rodzice i chciałam na szybko odświeżyć oddech pasta do zebow zamiast pasty użyłam kleju do protez corega czy protetix wysmarowalam całe uzębienie i zanim doszłam do auta miałam sklejoną szczękę tak czy inaczej trafiłam do dentysty a rodzice dowiedzieli się o naszej zabawie z alkoholem. Stwierdzili ze sklejone żeby były większa kara niż jakiś szlaban czy pogadanka
Niech mała siedzi jak najdłużej w brzuszku ma najlepiej, u mnie w szpitalu planowe CC robią 39+6, świąt będziesz miała przed sobą jeszcze mnóstwo więc tym się nie martw. U mnie wczoraj równo 2 miesiące do terminu porodu a jeszcze pamiętam jakby to było wczoraj jak w sierpniu i wrześniu byłam przerażona tym 2 dniowym zarodkiem i tym, że była tylko jedna komórka i czy zdrowa.No mi sie czasami mocno dłużylo I dłuzy do tej pory W czwartek mam wizyte i bede miala robione ktg - zobaczymy co powie. Tak bym chciala zeby mi zrobil CC chociaz w 39 tygodniu to wtedy miala bym jeszcze jakies szanse wyjsc z niunia do domku na swieta. Ale to i tak nie wiadomo bo moze miec przeciez zoltaczke. Trudno - juz jestem nastawiona ze jak trzeba to spedze swieta w szpitalu Wszystko oby tylko Natalka byla zdrowa
O to u mnie w szpitalu wcześniej zawsze robili, ale to może lepiej, że tyle czekają z cc. @bazylia128 więc jeśli u Ciebie będzie potrzeba, zeby swieta spedzic w szpitalu to dasz rade bo właśnie zdrowie malej najwazniejsze.Niech mała siedzi jak najdłużej w brzuszku ma najlepiej, u mnie w szpitalu planowe CC robią 39+6, świąt będziesz miała przed sobą jeszcze mnóstwo więc tym się nie martw. U mnie wczoraj równo 2 miesiące do terminu porodu a jeszcze pamiętam jakby to było wczoraj jak w sierpniu i wrześniu byłam przerażona tym 2 dniowym zarodkiem i tym, że była tylko jedna komórka i czy zdrowa.
Oczywiście monitorują sytuację, ktg robią często, ale jeżeli dziecko nie wybiera się na świat wcześniej to czekają jak najdłużej, ale nie dłużej niż 39+6.O to u mnie w szpitalu wcześniej zawsze robili, ale to może lepiej, że tyle czekają z cc. @bazylia128 więc jeśli u Ciebie będzie potrzeba, zeby swieta spedzic w szpitalu to dasz rade bo właśnie zdrowie malej najwazniejsze.