reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A skoro o serniku mowa to dzisiaj robie z nowego przepisu Bardzo pokecam strone Małej Cukierenki.Sa tam swietne i latwe przepisy ktore wydaja sie skomplikowane -a nie sa.Ja jyz robilam 2 ciasta z tej strony i wyszly genialne ! Dzis pora na 3 przepis
To koniecznie zrob zdjecie ;) Jak ty rozpieszczasz tego swojego mezulka co? Widac ze u Was miłość kwitnie ;)

Ja zapisałam się do kliniki Invicta i jestem bardzo zadowolona. Aktualnie jestem przed pierwszym transferem. Klinika szybko wyykryła przyczynę niepłodności, czego niestety nie udało się ginekologowi, do którego chodziłam wcześniej. Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z programu trzech gwarancji i będziemy korzystać z kd. Według mojego reaserchu, Invicta wypada najlepiej jeśli chodzi o bazę dawczyń, więc myślę, że dobrze wybrałaś :) Sama na nich postawiłam :)

Też leczę sie w klinice Invicta ale Gdańsk obecnie w ciąży . Bardzo mi pomogli . Lekarz u którego się leczyłam i sam mi robił zabiek in vitro jest obecnie lekarzem prowadzącym moją ciążę . Postanowiliśmy naszemu synowi dac imię po lekarzu .

Juz 9???!!!!Kiedy to minelo?🤷‍♀️
No mi sie czasami mocno dłużylo ;) I dłuzy do tej pory ;) W czwartek mam wizyte i bede miala robione ktg - zobaczymy co powie. Tak bym chciala zeby mi zrobil CC chociaz w 39 tygodniu to wtedy miala bym jeszcze jakies szanse wyjsc z niunia do domku na swieta. Ale to i tak nie wiadomo bo moze miec przeciez zoltaczke. Trudno - juz jestem nastawiona ze jak trzeba to spedze swieta w szpitalu ;) Wszystko oby tylko Natalka byla zdrowa ;)

Ostatnia edycja:
A moj Łukasz ze mnie zartuje ze jak byłam mała to moja mama musiala mi kielbase na szyje zakładac zeby chociaz psy sie chcialay ze mna bawic 😂 😂 😂 😂 😂 😂 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i jak tu przez niego nie sikac w majty ;) I on tak potrafi calymi dniami ze mnie sie nabinjac a jak zacznie i ja popuszcze to tak mu sie podoba ze wtedy konca nie widac ;) Glupia jestem bo chyba powinnam sie obrazic za takie teksty co?
Wszystko dopuszczalne, jeśli wynika z miłości 😊

Do mnie dzwonili z kliniki, jutro o 9.30 mam trasfer😱 mamy być godzinkę wcześniej bo progesteron będą mi jeszcze badać, zaczęłam się stresować....
Kurde nie spytałem lekarza o dodatki do crio, ale Pani mi sprawdziła i 2016 miałam embroglue ( nie wiem czy tak się pisze😂) więc stwierdziłam, że teraz też wezmę.
embrioglue jest fajne i nie stresuj sie - ja zawsze uwielbialam transfery i traktowalam ten dzien jako wielkie swieto - tak do 3 dpt pozniej zawsze sie zaczynaly schody ;) Jedz i oddychaj i sie ciesz - bo doszlas do mety - transfer to takie uwienczenie tego calego naszego starania ;)

reklama
Do góry