reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ilość emocji jest ciężka do ogarnięcia. U mnie w pracy nic nie wiedza siedzę na l4 które mam do jutra a beta dopiero w niedziele. Muszę kombinować bo nie chce z kliniki, żeby się nie dowiedzieli w pracy.
Tak. ilość emocji i mysli czarnych jest trudna. aż czasami myślę czy by z jakimś psychologiem nie pogadać.

reklama
co tam.....jakoś o tym teraz nie myślę. Wolę być gruba niż zostać bez dziecka. Oczywiście w najbliższej lub dalszej przyszłości planuje odchudzanie😜
Ja to już powinnam się odchudzać bo jak w ciąży będę to chyba toczyć trzeba będzie :-) Jakoś dobija mnie ta moja waga. Wszystkie ciuchy muszę wymienić na M,L ;-( Te wszystkie transfery itp. Żeby jeszcze się udało to by człowiek nie żałował ;-)

Hej :) niestety też mam problem z aftami na początku myślałam że to od aparatu ortodontycznego ale jak zaczęły krwawić mi dziąsła to zabrałam się za czytanie artykułów i w ciąży min przez progesteron jest to normalne. Na pewno nie masz żadnych objawów hehe typu huśtawki emocjonalne ? 🙃Ja wczoraj na zmianę wściekałam się i płakałam😂🤣nie przejmowałabym się 37 temp bo tez ciąża podwyższona temp ciała tłumaczy :) na wizycie na pewno będzie wszystko dobrze 😘
Nie było mnie od środy! 🙈 Trochę nadrobiłam.

@bazylia128 jaki brzuszek!!! Dopiero pisałaś, że mało co widać 🙈😍🥰

@Pola87 już u Ciebie też taki brzuszek?? 🙈😍😍 U mnie jak wypchnę to coś tam widać 🤔 Ale raczej nikt by nie skumał jeszcze, że to ciąża...

Ja Jutro mam wizytę i już się stresuje czy wszystko będzie ok :szok: Nie mam objawów typowo ciążowych. W sensie, nie mam mdłości, nie wymiotuje. Cycki jedynie bolą, jeszcze niestety nie urosły, są może trochę pełniejsze i mam drugą aftę! :angry: Już nie po uderzeniu szczoteczką :rofl: Zrobila mi się na wardze dolnej i ledwo jem i otwieram gębę :crazy: Czytałam, że w ciąży mogą się robić i krwawić dziąsła podobno - nie mam o tym pojęcia.
Aaaa i mam codziennie wieczorem 37 temperatury! Mam nadzieje, że to nie jest nic złego.
A Wy pisałyście o ciśnieniu, ja mialam i mam zawsze bardzo niskie. Wczoraj wieczorem 96/67 :baffled: Ciśnieniomierz mierzy dobrze, bo mój mąż miał wczoraj 129/79. W sobotę po odkurzaniu i ubieraniu pościeli zmierzyłam i miałam 120/66 - to u mnie już jak nadciśnenie. Wiem, że wysokie złe, ale niskie też niedobre, co ja mogę zrobić?? 🤔

Tak. ilość emocji i mysli czarnych jest trudna. aż czasami myślę czy by z jakimś psychologiem nie pogadać.
Pchelka, ten psycholog to nie glupi pomysl. mnie maz trochr zmusil i bylam w zeszlym tyg pierwszy raz. szczrgolnie ciezko jest jak sie ma kilka strat na koncie i czlowiek mysli ze juz nigdy nie wyjdzie slonce. rob tak jak czujesz ale to nie jest glupi pomysl isc

[GROUP=][/GROUP

Hello laski ☺️
Każdy pokazuj brzuszek to pokaże i ja 🤰

16+4 a waga 1.2kg więcej 😉

Załączniki

• IMG_20201109_120533.jpg
    IMG_20201109_120533.jpg
    539,7 KB · Wyświetleń: 121
Zamów sobie panią pielęgniarkę do domu jest w ramach badania w pakiecie ja się umówiłam na 27 listopada jak będę miała skończony 10tc tak doradziła mi dzisiaj pani konsultantka
Już schodzę z progesteronu. Prolutex miałam ostatni w czwartek i zamiast 3x1 progesteron Besins to od 02.11.2020 biorę 2x1. Od jutra mam niby brać 1x1 przez tydzień i koniec! Jakoś boje się aż tak schodzić, to zalecenie dr z kliniki. Jutro mam wizytę u profesora co prowadzi ciążę i ustalę co i jak. Najwyżej też zbadam progesteron. Aaa i jutro pogadam z profesorem i najwyżej na ten tydzień będę się umawiać na NIFTY PRO 🤔

Hej :) niestety też mam problem z aftami na początku myślałam że to od aparatu ortodontycznego ale jak zaczęły krwawić mi dziąsła to zabrałam się za czytanie artykułów i w ciąży min przez progesteron jest to normalne. Na pewno nie masz żadnych objawów hehe typu huśtawki emocjonalne ? 🙃Ja wczoraj na zmianę wściekałam się i płakałam😂🤣nie przejmowałabym się 37 temp bo tez ciąża podwyższona temp ciała tłumaczy :) na wizycie na pewno będzie wszystko dobrze 😘

Ja raz w życiu miałam aftę kilka lat temu 🙈 A teraz już dwie w przeciągu dwóch tygodni :angry:
Płacz i zaraz śmianie to zawsze miałam, zawsze się mąż ze mnie nabijał, że płakałam na Na Wspólnej :-D
Dziś rano się powstrzymywałam przed płaczem na DD TV. Było o lokalu z rurkami z bitą śmietaną w Warszawie, że są od 1940 roku i padną przez covida! I po ogłoszeniu tego w necie przez 3 dni sprzedali tyle rurek co przez cały miesiąc! I powstrzymałam się od płaczu, bo już umalowana, naszykowana do pracy i nie chcialam sie rozmazać 🙈

reklama
Do góry