reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

też mam straty na koncie i trudno mi uwierzyć że coś z tego bedzie. Takze doskonale wiem co czujesz. Na razie myślę, czyny jeszcze przede mną. :)

Mi przed iui lekarz zasugerował kontakt z psychologiem, byłam na 5 spotkaniach i na prawdę uważam ze bardzo mi to pomogło, mam w sobie dużo więcej spokoju i cierpliwości a ja z natury jestem bardzo wybuchowa.

reklama
U mnie jest ten problem, że jeśli ja nie pracuję, to komplikuje to pracę innych, w raczej dyskwalifikuje. A do tego jeszcze szefowa, który niby jest taka cudowna i super rozumiejąca świat, a jednak co do czego się czepia i wypomina wszystko. No ale ona ma chyba dwubiegunówkę...
W każdym razie jestem po kolejnej wizycie monitorującej- w czwartek punkcja i idealnie to się składa z pracą moją 🙃
Wychowałam aż 24 jajka ❤️ w związku z tym transfer odroczony za miesiąc. Cieszę się, że jestem tutaj z Wami, bo byłam przygotowana na tą informację właśnie dzięki Wam ❤️ i zareagowałam normalnie.
Ale ciężko mi się chodzi, każdy krok powoduje ucisk na jajnikach.
wow! Niezła drużyna! Na pewno będzie z tego bejbik! A pewnie i uda się jeszcze coś zamrozić więcej. :)

9.11 – monitoring stymulacji @kaapo
9.11 – druga beta @kolor nadzieji
9. 11 – powtórka bety @N@t@li@89

uuu będzie sie działo dziewczyny !!

do dzieła !!

Dopisz mnie proszę wstępnie na sobotę 14.11.20 wizyta przed punkcją ;) czy jak to tam określić :D

Wykończy mnie to czekanie na bete, dziś prawie nie spałam z niewiadomych przyczyn.

spokojnie !! musi być dobrze !!

[GROUP=][/GROUP

Hello laski ☺
Każdy pokazuj brzuszek to pokaże i ja 🤰

16+4 a waga 1.2kg więcej 😉

fiu fiu ale laseczka ! !

wszyscy tatusiowie w parku z wózkami Twoi ;) ;)

a tak serio pięknie Ci z nim ! :) :)

Hej dziewczyny mam już wyniki bety:

10dpt - 254,58
13dpt - 976,78

Coś pięknego !! Gratuluje !!

Nie mogło być inaczej !!

Fajowooooooooooo

uuu będzie sie działo dziewczyny !!

do dzieła !!

Dopisz mnie proszę wstępnie na sobotę 14.11.20 wizyta przed punkcją ;) czy jak to tam określić :D

spokojnie !! musi być dobrze !!

fiu fiu ale laseczka ! !

wszyscy tatusiowie w parku z wózkami Twoi ;) ;)

a tak serio pięknie Ci z nim ! :) :)

Coś pięknego !! Gratuluje !!

Nie mogło być inaczej !!

Fajowooooooooooo
Dziękuję bardzo, śmieje się że dupsko płaskie w brzuszek za dwie 🤣

Ja to już powinnam się odchudzać bo jak w ciąży będę to chyba toczyć trzeba będzie :-) Jakoś dobija mnie ta moja waga. Wszystkie ciuchy muszę wymienić na M,L ;-( Te wszystkie transfery itp. Żeby jeszcze się udało to by człowiek nie żałował ;-)
Mam to samo... Każda procedura to było parę kilo do góry... Większość ciuchów już porozdawałam, żal mi było patrzeć jak się marnują w szafie... Zaczęłam nad sobą pracować, ale od wczoraj boli mnie ucho i z biegania nici... jedynie rozsądna dieta mi zostaje na razie.

U mnie jest ten problem, że jeśli ja nie pracuję, to komplikuje to pracę innych, w raczej dyskwalifikuje. A do tego jeszcze szefowa, który niby jest taka cudowna i super rozumiejąca świat, a jednak co do czego się czepia i wypomina wszystko. No ale ona ma chyba dwubiegunówkę...
W każdym razie jestem po kolejnej wizycie monitorującej- w czwartek punkcja i idealnie to się składa z pracą moją 🙃
Wychowałam aż 24 jajka ❤ w związku z tym transfer odroczony za miesiąc. Cieszę się, że jestem tutaj z Wami, bo byłam przygotowana na tą informację właśnie dzięki Wam ❤ i zareagowałam normalnie.
Ale ciężko mi się chodzi, każdy krok powoduje ucisk na jajnikach.
ale super wynik 24! trzymam kciuki za punkcjr

reklama
Mi przed iui lekarz zasugerował kontakt z psychologiem, byłam na 5 spotkaniach i na prawdę uważam ze bardzo mi to pomogło, mam w sobie dużo więcej spokoju i cierpliwości a ja z natury jestem bardzo wybuchowa.
wlasnie mam nadzieje ze mi tez pomoze, bo taka prawda ze proceduja na gwarantuje nic wiec chce ns spokojnie podejsc

Do góry