reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie dziękuję aby nie zapeszyć ❤️ jedno jest tylko pewne, będę dziś płakać ale mam nadzieję że będą to łzy szczęścia 🙏🙏🙏🙏🙏 no nic pozostaje mi czekać do 18 😔😔😔😔 zwariuje do tej godziny 😔

Trzymam mocno kciuki✊✊✊ za piękny widok😊

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤️ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤️

Śliczne cuda😍 gratulacje ogromne i dużo zdrówka dla Was😊

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Ja też zawsze brałam wieczorem :) Lekarz twierdził, że zawsze jeszcze po wizycie może zmienić dawkowanie leku.

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Ja mam zapisane, żeby wieczorem robić, o 20:00 i dużo dziewczyn pisało, że robi wieczorem

Ja obok pracy kupowałam po 150zł. W Bocianie sprzedają po 160 kilka juz ze strzykawkami i igłami. A z kolei w tej aptece co mąż był, prawie 190zł za takie samo jedno opakowanie 7 fiolek :no:
Wiem właśnie, że są takie widełki cen za prolutex :mad: Sama raz dwa opakowania w takiej cenie kupiłam... Teraz w ciąży przyjmowałam nawet dwa razy dziennie, więc szukałam gdzie najtaniej. 150 zł za opakowanie to naprawdę bardzo korzystna cena!

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam dziś pierwszą weryfikacje po transferze 5cio dniowej blastki. Jak już wcześniej zauważono, w Gdańsku robią weryfikacje już w 3 dpt - progesteron 56, estradiol 572, beta na razie 0. Lekarz stwierdził, że powinna drgnąć dopiero w 6 dpt. Niby to wiem, ale już mam lekki niepokój czemu jeszcze jest 0...czytałam tu przypadki, że 3 dniowe zarodki w 4 dobie dawały już jakąś będę. Co myślicie?
3 dpt zawsze jest 0 nie martw się 😉😉

Do góry