reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie dziękuję aby nie zapeszyć ❤️ jedno jest tylko pewne, będę dziś płakać ale mam nadzieję że będą to łzy szczęścia 🙏🙏🙏🙏🙏 no nic pozostaje mi czekać do 18 😔😔😔😔 zwariuje do tej godziny 😔

Trzymam mocno kciuki✊✊✊ za piękny widok😊

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤️ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤️

Śliczne cuda😍 gratulacje ogromne i dużo zdrówka dla Was😊

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Ja też zawsze brałam wieczorem :) Lekarz twierdził, że zawsze jeszcze po wizycie może zmienić dawkowanie leku.

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Ja mam zapisane, żeby wieczorem robić, o 20:00 i dużo dziewczyn pisało, że robi wieczorem

Ja obok pracy kupowałam po 150zł. W Bocianie sprzedają po 160 kilka juz ze strzykawkami i igłami. A z kolei w tej aptece co mąż był, prawie 190zł za takie samo jedno opakowanie 7 fiolek :no:
Wiem właśnie, że są takie widełki cen za prolutex :mad: Sama raz dwa opakowania w takiej cenie kupiłam... Teraz w ciąży przyjmowałam nawet dwa razy dziennie, więc szukałam gdzie najtaniej. 150 zł za opakowanie to naprawdę bardzo korzystna cena!

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam dziś pierwszą weryfikacje po transferze 5cio dniowej blastki. Jak już wcześniej zauważono, w Gdańsku robią weryfikacje już w 3 dpt - progesteron 56, estradiol 572, beta na razie 0. Lekarz stwierdził, że powinna drgnąć dopiero w 6 dpt. Niby to wiem, ale już mam lekki niepokój czemu jeszcze jest 0...czytałam tu przypadki, że 3 dniowe zarodki w 4 dobie dawały już jakąś będę. Co myślicie?
3 dpt zawsze jest 0 nie martw się 😉😉

Do góry