reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... 😭😭😭😭

Nie stresuj się tylko zaczekaj do jutra, zobaczymy co lekarz Ci powie... Oby wszystko było dobrze...

reklama
Ooo widze ze idziemy takim samym tepem :) Tez mam 12.10 pierwsza kontrolę stymulacji. Trzymam kciuki za duzo pięknych jajeczek :) Które to twoje podejście do IVF ??
No właśnie tak mi gdzieś mignęło, że ktoś ma ten sam termin, co ja, a to Ty😊 oczywiście trzymam kciuki za Ciebie. To moje pierwsze podejście do ivf i pierwsza stymulacja ale tyle już się tu naczytalam, że czuję się niemal tak wyedukowana jak lekarz🤣

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... 😭😭😭😭
Wiem ciężko zachować spokój ale np w mojej klinice wizyta pęcherzykowa jest w 25 dpt a serduszkowa w 35dpt

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤
Piekne dzieci ,az sie chce miec wiecej🤣🤣🤣🙈
Nic sie nie denerwuj,wyjda na prosta😚a ty mam nadzieje rozkrecasz bar mleczny😉

Może się jeszcze rozkręci. Zobaczysz, co Ci powiedzą jutro. Póki co nie stresuj się, słoneczko świeciło dziś dla Ciebie, więc musi to znaczyć coś dobrego😚

24 dzień po transferze a nic innego mi nie powiedziała. .. Powiedziała że ciaza jest ale jak by za mała i z jednej strony eha płodu nie słyszy a z drugiej jak by było... Jakąś dziwna... Naprawdę... A zarodek według jej obliczeń 1,13 mm coś takiego... Nie pamiętam dokładnie.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana jutro wszystko skonsultujesz z innym lekarze, który może powie Ci coś więcej. Kropek się pewnie dopiero rozkręca, w swoim tempie rośnie. Nie stresuj się na zapas! Trzymam ogromnie kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

Może się jeszcze rozkręci. Zobaczysz, co Ci powiedzą jutro. Póki co nie stresuj się, słoneczko świeciło dziś dla Ciebie, więc musi to znaczyć coś dobrego😚
Mam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤️ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Mam taką nadzieję, zobaczymy co mi jutro lekarz powie we Wrocławiu ❤ jeszcze jestem pełna nadzieji... Moze jej sprzęt jakoś dziwny jest... Najważniejsze że pecherzyk jest na miejscu... Mam nadzieję że jutro czegoś innego się dowiem od mojego lekarza 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Czytałam że czasami pojawia się serce dopiero 32dpt więc 24 to jeszcze wcześnie. Pomiary czesto zależą od sprzętu i w ogóle to jest wszystko dopiero na starcie.. 👍Przerąbane mamy że przez każdy ten etap musimy przechodzić przez stres zamiast się bawić w błogiej nieświadomości 😉

reklama
Do góry