reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

\

Super, że już wszystko było już widać 😍 U mnie w 15dpt beta była 501, więc na pewno nic by nie było widać. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko chciałabym na już, nie lubię czekać, ale jakoś w tej kwestii, wolę mieć pewność. Ale mam wrażenie, że okaże się, że beta spada albo słabo przyrasta o_O:szok::sad:

U nas 8 lat...
Smutek jest, że już tak długo się staracie... Ale skąd znowu to czarnowidztwo..? To zaraźliwe? Bądź dobrej myśli, tyle osób trzyma za Ciebie kciuki, że nie może być źle :)

reklama
Te słoneczko pokazuje że będzie wszystko dobrze ❤️ ja już w drodze do lekarza. Trzymajcie kciuki za nas proszę 😘😘😘😘❤️

Załączniki

• IMG_20201006_165507.jpg
    IMG_20201006_165507.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 56
Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤️ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤️
Boziu jakie kruszynki 😍❤️ dużo zdrówka dla was i wszystkiego Ci najpiękniejsze ❤️

Czy można przyspieszyć czas?? Chce już ujrzeć moje maleństwo na aparacie usg❤ jeśli będzie mi już dziś dane to usłyszeć bicie jego serduszka ❤ i wypłakać się za wszystkie czasu oczywoscie ze wzruszenia ❤ nagrać ten moment na pamiątkę i odluchiwac nagrania gdy tylko będę miała znów czarne myśli 🙈od momentu jak zaczelam się starać o to maleństwo pokochałam je z całego serca ❤ i wiem że nie chce mamusi denerwować i wiem że wszystko będzie dobrze ❤ eh... Byle wytrwać do 18 a później według moich obliczeń do 2 czerwca ❤
Jedziecie do dr Ż?

Dzięki 😘Coś mi kiepsko idzie to czekanie, moj dobry humor jakoś się kończy i zaczyna stres...
nie wiem czy jutro nie zrobić bety, to będzie tylko dzień wcześniej niż mi kazali- czyli 8dpt zamiast 9dpt? 🤔
Tylko ze się boje po prostu, ale w końcu będę się musiała z tym zmierzyć 🤷🏻‍♀️.
W dodatku czuje się jakby mnie przeziębienie brało 😕, wiec jakoś tak sobie u mnie, ale widze ze dobry humor na forum, to nie będę psuć 😂😂😂😜😜😜
Ja ostatnim razem przy blastce robiłam 7dpt i już coś wyszło więc spokojnie mozesz robic jutro 😁

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/

Hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy nie zchrzanilam tego :/ czy zastrzyki do stymulacji można brac wieczorem?? Lekarka nic nie mówiła o porze dnia a tak myślę czy przez to ze zaczęłam je o 19 to czy jakoś nie namieszam w liczeniu cyklu :/ ze dopiero w 5dniu wieczorem je wzielam :/
Mi lekarz sam mówił żebym zastrzyki brała wieczorem 😉

Miałam dziś pierwszą weryfikacje po transferze 5cio dniowej blastki. Jak już wcześniej zauważono, w Gdańsku robią weryfikacje już w 3 dpt - progesteron 56, estradiol 572, beta na razie 0. Lekarz stwierdził, że powinna drgnąć dopiero w 6 dpt. Niby to wiem, ale już mam lekki niepokój czemu jeszcze jest 0...czytałam tu przypadki, że 3 dniowe zarodki w 4 dobie dawały już jakąś będę. Co myślicie?

reklama
Pora jest chyba mało ważna tylko dzień rozpoczęcia. A kiedy mialas zacząć?

Do góry