reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Już 16dpt USG? 🙈 Ja byłam na wizycie u Dr 15dpt, wtedy też miałam betę robioną i sama stwierdziła, że wiadomo, że nic nie ma jeszcze i USG za 2 tyg :happy2: Myślałam, że wystarczy tydzień, a ona, że dwa 🙈 Ale myślę, że to dobre podejście. Bo jeżeli ma być ok to po dwóch tygodniach powinien już być pęcherzyk i możliwe, że i zarodek, bo to będzie 29dpt. A po tygodniu mógłby być np. sam pęcherzyk i tylko bym się stresowała jeszcze bardziej... Nie wiem co to będzie. Wiem tylko, że dziś jadę na betę (22dpt) i zobaczymy co to będzie. Czarne myśli w głowie siedzą :angry::no::no2:
Ja się bardzo cieszę bo 16 dpt był pęcherzyk w macicy i wykluczyli ciąże pozamaciczna. Potem 26 dpt był zarodek z serduszkiem. Akurat dla mnie bardzo ważne jest monitorowanie bety hormonów jak i rozwoju zarodka 😉😉 nie lubię invicty ale to jedno popieram ❤️❤️

reklama
Podczytuję sobie też forum po ICSI na Nasz Bocian i w tym roku kobiecie po 20latach starań udało się zajść w ciążę a innej po 15 latach także szansa jest zawsze 🙂
Wydaje mi się, że przez tyle lat to nie da się nie ponieść uszczerbku na psychice... Ja po pięciu latach już wysiadam...

Ciesze sie ,ze juz po wszystkim i cudne maluszki juz na swiecie.Wielkie gratulacje i cudownego nowego zycia.Czekam na relacje.Odpoczywaj kochana❤❤❤
Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤️ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤️

Załączniki

• received_333434297753795.jpeg
    received_333434297753795.jpeg
    104,5 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20201006_145839.jpg
    IMG_20201006_145839.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 148
Wydaje mi się, że przez tyle lat to nie da się nie ponieść uszczerbku na psychice... Ja po pięciu latach już wysiadam...
Też tak myślę, ale każdy jest inny, ja bym tak długo nie mogła a napewno nie mój mąż bo zawsze twierdził, że woli żyć niż w koło latać po lekarzach. Na NB jest wiele takich przypadków z długimi staraniami.

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤️ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤️

Kochana życzę Ci abyś szybko mogła przytulić swoje maleństwa ❤️ Dużo zdrówka Wam życzę 😘✊

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, [emoji3590] ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade [emoji3590]
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki [emoji110]

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, [emoji3590] ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade [emoji3590]
O jakie kruszynki słodkie [emoji3590][emoji3590][emoji3590] niech szybko nabieraja sił żebyście mogli się nimi w pełni cieszyć [emoji3059]

Maja 2300 i jest od początku że mną, jest dogrzewana, dostaje antybiotyk i ma źle wyniki krwi ale po za tym wszystko ok, Leo 2500 też na antybiotyku ale odrazu go zabrali bo ma problemy z oddychaniem i jest wspomagany, dziś byłam pierwszy raz u niego i pękło mi serce jak płakał a nie mogła go przytulic, ale już tyle przetwalismy to jeszcze te parę dni wytrzymam, ❤ ja czuję się dobrze, wiadomo boli po cc ale latam już od 7 rano na tabsach i daje rade ❤
Gratulacje słodkich kruszynek i obyście jak najszybciej byli wszyscy razem :)

Ja się bardzo cieszę bo 16 dpt był pęcherzyk w macicy i wykluczyli ciąże pozamaciczna. Potem 26 dpt był zarodek z serduszkiem. Akurat dla mnie bardzo ważne jest monitorowanie bety hormonów jak i rozwoju zarodka 😉😉 nie lubię invicty ale to jedno popieram ❤❤
\

Super, że już wszystko było już widać 😍 U mnie w 15dpt beta była 501, więc na pewno nic by nie było widać. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i wszystko chciałabym na już, nie lubię czekać, ale jakoś w tej kwestii, wolę mieć pewność. Ale mam wrażenie, że okaże się, że beta spada albo słabo przyrasta o_O:szok::sad:

U nas 8 lat...

reklama
Do góry