reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 😬 w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji 😒 trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
Brawo 👏🏻, pięknie się Twoje jajniki spisały 😘❤️ Odpoczywaj 😘

Nie myśl tak 😘 głowa do gory- ja tez troszkę mam stres od dzisiaj i czekam kiedy już będzie czwartek 😂, ale chyba w środę pójdę jednak 🤔, to będzie 8dpt.
U mnie dzis chyba 4dpt dopiero na poniedziałek mam test a czy wcześniej pojde hm chyba nie na takie wcześniejsze nie mam odwagi a ostatni dzien to ostateczność.. U mnie 3 proba i ostatnia na wiexej brak mi sil. Ale Tobie zycze powodzenia ✊✊✊

U mnie dzis chyba 4dpt dopiero na poniedziałek mam test a czy wcześniej pojde hm chyba nie na takie wcześniejsze nie mam odwagi a ostatni dzien to ostateczność.. U mnie 3 proba i ostatnia na wiexej brak mi sil. Ale Tobie zycze powodzenia ✊✊✊
Tez się boje właśnie pójść wcześniej 🤷🏻‍♀️
Ale zobaczymy jak to będzie...
u mnie tez 3 transfer 😉, z drugiej już stymulacji. Powodzenia ✊🏻✊🏻✊🏻😘

U mnie zapłodnilo sie 5 komórek wiec wlasnie wykorzystam 3cia
dwa transfery klapa i rozczarowanie..
Dlatego co do tego tez nie mam nadziei...
Ej ej jak to nie mam nadziei [emoji14][emoji14][emoji14] nadzieja jest zawsze i mnie proszę nie denerwować [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie zapłodniła się jedna wczesniej i jakoś poszło teraz boję się że nie zapłodni się nic ale nadzieję mam dlatego próbuję i Ty kochana masz też tak myśleć że teraz się uda i inaczej być nie może [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ej ej jak to nie mam nadziei [emoji14][emoji14][emoji14] nadzieja jest zawsze i mnie proszę nie denerwować [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie zapłodniła się jedna wczesniej i jakoś poszło teraz boję się że nie zapłodni się nic ale nadzieję mam dlatego próbuję i Ty kochana masz też tak myśleć że teraz się uda i inaczej być nie może [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
No jakos mi jej brakuje na sam transfer pojechałam zrezygnowana a po zabiegu wracajac do domu sie 2 razy popłakałam 🥺 raczej bezsilność niestety moze bardziejbtrafne określenie niz brak nadziei.

reklama
Teraz jest mój 4 transfer i 13.10 zobaczymy bo mam wizytę pęcherzykową

Mój też 4ty transfer. Ogólnie druga procedura, a trzeci transfer w tej klinice. Tylko u mnie w trzech wcześniejszych nic nie wyszło, beta była 0. A dziś jakiś mam dzień niepokoju! W pracy jestem, niby staram się zająć pracą, a jednak cały czas w głowie mi siedzi co to będzie...

Do góry