reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przy obu udanych transferach pierwsze jakiekolwiek objawy pojawiły się w 9tc więc nie ma szans, żebyś coś zaobserwowała. Cokolwiek czujesz to leki. Za wcześnie niestety na objawy.
U mnie pierwsze mdlosci pojawiły się już w 6 tygodniu🤢 nie bralam żadnych leków i do 7 tygodnia nie wiedziałam nawet ze jestem w ciąży 😊tak wiec różnie to bywa

reklama
Wizyta z USG 13.10.2020r, to będzie już 29dpt. Jeżeli do tego czasu nie wydarzy się coś złego :-( :( Jutrzejszą betę i progesteron robię tak dla siebie. Wiem, że teraz już nic nie poradzę, leki biorę i muszę czekać. To jest 50 na 50% szans... Albo się uda albo nie.
A masz jakieś symptomy że odczuwasz niepokój ? Czy to strach ? Jasne zrób bete jeżeli od tego masz być spokojniejsza 🙂

Witam 😊 czytsm i czytam wasze posty co nie którym zazdroszczę a u mnie hm 3 transfer zaczął sie fatalnie albo juz dopadł mnie raki stres ze odczuwałam go caly weekend 🥺 w piatek byl transfwr późnym popołudniem rozbolała mnie głowa oczywiście cala sobotę tez bolała pozbiej odezwały sie kamienie nawet do dziś bola ale mniej a wczoraj od godziny jakieś 15 bol w klatce a w nocy myślałam juz ze zejde. 🥺 Wiec obstawiam ze moj kropek mógł tego nie przetrwać i nadzieję a raczej jej resztki umarły... Powodzenia dziewczyny tym co sie udalo 3mam mocno✊✊

Witam 😊 czytsm i czytam wasze posty co nie którym zazdroszczę a u mnie hm 3 transfer zaczął sie fatalnie albo juz dopadł mnie raki stres ze odczuwałam go caly weekend 🥺 w piatek byl transfwr późnym popołudniem rozbolała mnie głowa oczywiście cala sobotę tez bolała pozbiej odezwały sie kamienie nawet do dziś bola ale mniej a wczoraj od godziny jakieś 15 bol w klatce a w nocy myślałam juz ze zejde. 🥺 Wiec obstawiam ze moj kropek mógł tego nie przetrwać i nadzieję a raczej jej resztki umarły... Powodzenia dziewczyny tym co sie udalo 3mam mocno✊✊
Trzeba być dobre myśli wiem że to trudne ale trzeba. Bierzesz no spe ?

reklama
A masz jakieś symptomy że odczuwasz niepokój ? Czy to strach ? Jasne zrób bete jeżeli od tego masz być spokojniejsza 🙂

Właśnie nie mam prawie w ogóle :-) :) Jutro idę do apteki po Prolutex, bo zamówiłam dziś, bo na stanie nie mieli to kupie nospę, bo nie mam w domu> Nigdy mi nie pomagała na moje okresowe bóle, a teraz nie chce się szprycować jakimiś przeciwbólowymi. Tym bardziej, że to pobolewanie nie jest mocne. Czasami mocniejsze jakbym miała już dostać okres i wtedy muszę iść na dwójeczkę do łazienki :rofl: Czy tylko ja tak mam??

Do góry