reklama
Nie myśl tak głowa do gory- ja tez troszkę mam stres od dzisiaj i czekam kiedy już będzie czwartek , ale chyba w środę pójdę jednak , to będzie 8dpt.U mnie to chyba juz stres zrobił swoje...
Brawo , pięknie się Twoje jajniki spisały OdpoczywajJa już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
Iskierka_NADZIEII
Fanka BB :)
U mnie dzis chyba 4dpt dopiero na poniedziałek mam test a czy wcześniej pojde hm chyba nie na takie wcześniejsze nie mam odwagi a ostatni dzien to ostateczność.. U mnie 3 proba i ostatnia na wiexej brak mi sil. Ale Tobie zycze powodzeniaNie myśl tak głowa do gory- ja tez troszkę mam stres od dzisiaj i czekam kiedy już będzie czwartek , ale chyba w środę pójdę jednak , to będzie 8dpt.
Tez się boje właśnie pójść wcześniejU mnie dzis chyba 4dpt dopiero na poniedziałek mam test a czy wcześniej pojde hm chyba nie na takie wcześniejsze nie mam odwagi a ostatni dzien to ostateczność.. U mnie 3 proba i ostatnia na wiexej brak mi sil. Ale Tobie zycze powodzenia
Ale zobaczymy jak to będzie...
u mnie tez 3 transfer , z drugiej już stymulacji. Powodzenia
Iskierka_NADZIEII
U mnie zapłodnilo sie 5 komórek wiec wlasnie wykorzystam 3ciaTez się boje właśnie pójść wcześniej
Ale zobaczymy jak to będzie...
u mnie tez 3 transfer , z drugiej już stymulacji. Powodzenia
dwa transfery klapa i rozczarowanie..
Dlatego co do tego tez nie mam nadziei...
Ej ej jak to nie mam nadziei [emoji14][emoji14][emoji14] nadzieja jest zawsze i mnie proszę nie denerwować [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie zapłodniła się jedna wczesniej i jakoś poszło teraz boję się że nie zapłodni się nic ale nadzieję mam dlatego próbuję i Ty kochana masz też tak myśleć że teraz się uda i inaczej być nie może [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]U mnie zapłodnilo sie 5 komórek wiec wlasnie wykorzystam 3cia
dwa transfery klapa i rozczarowanie..
Dlatego co do tego tez nie mam nadziei...
Iskierka_NADZIEII
No jakos mi jej brakuje na sam transfer pojechałam zrezygnowana a po zabiegu wracajac do domu sie 2 razy popłakałam raczej bezsilność niestety moze bardziejbtrafne określenie niz brak nadziei.Ej ej jak to nie mam nadziei [emoji14][emoji14][emoji14] nadzieja jest zawsze i mnie proszę nie denerwować [emoji14][emoji14][emoji14] u mnie zapłodniła się jedna wczesniej i jakoś poszło teraz boję się że nie zapłodni się nic ale nadzieję mam dlatego próbuję i Ty kochana masz też tak myśleć że teraz się uda i inaczej być nie może [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
zrezygnowana
Teraz jest mój 4 transfer i 13.10 zobaczymy bo mam wizytę pęcherzykową
Mój też 4ty transfer. Ogólnie druga procedura, a trzeci transfer w tej klinice. Tylko u mnie w trzech wcześniejszych nic nie wyszło, beta była 0. A dziś jakiś mam dzień niepokoju! W pracy jestem, niby staram się zająć pracą, a jednak cały czas w głowie mi siedzi co to będzie...
Podziel się: