reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie nie mam prawie w ogóle :-) :) Jutro idę do apteki po Prolutex, bo zamówiłam dziś, bo na stanie nie mieli to kupie nospę, bo nie mam w domu> Nigdy mi nie pomagała na moje okresowe bóle, a teraz nie chce się szprycować jakimiś przeciwbólowymi. Tym bardziej, że to pobolewanie nie jest mocne. Czasami mocniejsze jakbym miała już dostać okres i wtedy muszę iść na dwójeczkę do łazienki :rofl: Czy tylko ja tak mam??
Sporo kobiet tak ma, wszystko ok. Niektóre też mogą odczuwać dyskomfort również od progesteronu np problemy trawienne, zaparcia, gazy. Ja kropka nie czuje i najchętniej poszłabym pobiegać tak mnie nosi jak nigdy 😂chociaż na codzień jestem mega leniem teraz tryb sport najchętniej bym włączyła ale wiem, że nie można. Oczywiście też się zastanawiam czy wszystko z nim ok ale trzeba czekać do 13 tego :)

Witam 😊 czytsm i czytam wasze posty co nie którym zazdroszczę a u mnie hm 3 transfer zaczął sie fatalnie albo juz dopadł mnie raki stres ze odczuwałam go caly weekend 🥺 w piatek byl transfwr późnym popołudniem rozbolała mnie głowa oczywiście cala sobotę tez bolała pozbiej odezwały sie kamienie nawet do dziś bola ale mniej a wczoraj od godziny jakieś 15 bol w klatce a w nocy myślałam juz ze zejde. 🥺 Wiec obstawiam ze moj kropek mógł tego nie przetrwać i nadzieję a raczej jej resztki umarły... Powodzenia dziewczyny tym co sie udalo 3mam mocno✊✊
Nie poddawaj się, kto ma wierzyć w kropka jak nie Ty?? No spa faktycznie ratuje życie polecam, ja po pierwszym transferze miałam mega skurcze i zjadłam całe opakowanie i więcej.. Ale pomagało :)

Sporo kobiet tak ma, wszystko ok. Niektóre też mogą odczuwać dyskomfort również od progesteronu np problemy trawienne, zaparcia, gazy. Ja kropka nie czuje i najchętniej poszłabym pobiegać tak mnie nosi jak nigdy 😂chociaż na codzień jestem mega leniem teraz tryb sport najchętniej bym włączyła ale wiem, że nie można. Oczywiście też się zastanawiam czy wszystko z nim ok ale trzeba czekać do 13 tego :)
Różne możemy mieć reakcje na leki, w końcu same teraz przypominamy mała apteke, tyle w siebie wszystkiego pakujemy hehe
Ja na przykład wciąż się zastanawiam czy to normalne że mam zawsze 1 dzień biegunkę.. Ostatnio 4 dpt a teraz 6dpt... I siedzę imyśle czy nie zaszkodziłam kropkowi bo jednak poprzednio się nie udało... Obiecałam nie schizować ale ojjj nie wiem jak to dalej będzie...

Ja już po pickupie. 12 pęcherzyków, progesteron 1.12 , estradiol 5000 [emoji51] w środę będzie decyzja czy transferujemy na świeżo czy odraczamy, zrobiłam dodatkowo estradiol dzisiaj po punkcji [emoji19] trzymajcie kciuki żeby mnie ta hipo nie dopadła bo sie pochlastam...
Kochana trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry