reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje 😘 pamietam jaka zrezygnowana lecialas na ostatni transfer, a tutaj taka cudowna niespodzianka! Jak widać nie wolno nigdy tracić nadzieji 😘😘😘
Jak się czujesz? Wróciłaś do pracy? Wszystko ok, podła koleżanka o której kiedyś pisałaś się uspokoiła?
Kochana życie mnie bardzo zaskoczylo, dalej nie moge uwierzyć ze to sie dzieje❤. Czuje sie dobrze, prawdopodobnie bedzie dziewczynka ale nie na 100%. Nie pracuje narazie i niewiem kiedy wrócę. Narazie mi placa wiec siedze w domu. Jak przestana to pewnie wrócę 😉
Kochana ja tak bardzo bym chciala zeby wam sie udalo❤mysle o Tobie i trzymam caly czas mocno kciuki❤❤❤
Narazie nie odchodzę z forum bo czekam na moje ulubienice jak zaciaza😁

reklama
Ja znam jedynie ziołowe tabletki na uspokojenie Labofarm ( 1 tabletka zawiera 170 mg korzenia kozłka, 50 mg szyszki cmielu, 50 mg liścia melisy, 50 mg ziela serdecznika, nie mniej niż 0,15 mg kwasów walerenowych.
Substancje pomocnicze: krzemu dwutlenek koloidalny bezwodny, skrobia ziemniaczana.)
Myślicie ze bezpieczne z takim składem ziół ? Bo skuteczne na pewno wiem z doswiadczenia
Na ulotce powinny być informacje. Ja odstawiłam przed symulacja wszystkie zioła. Jednak mają moc.

Równe 2 tygodnie temu miałam transfer ❤️ i nie wytrzymałam (bety już nie robię) to zrobiłam test na pamiątkę ❤️❤️❤️ ( chodź mąż się śmieje ze w 9 miesiącu ciąży jeszcze będę testy robić 🤣🤣🤣🤣) tak patrzę na ten test co robiłam w poniedzialek i się zastanawiam jak ta ta druga kreskę zobaczyłam 🤣🤣🤣🤣🙈 boziu jak się ciesze ❤️ a jeszcze 1,5 tygodnia do lekarza 😔😔😔 jak to wytrzymam 🤷‍♀️🙈

Załączniki

• IMG_20200927_160213.jpg
    IMG_20200927_160213.jpg
    778,9 KB · Wyświetleń: 148
Równe 2 tygodnie temu miałam transfer ❤ i nie wytrzymałam (bety już nie robię) to zrobiłam test na pamiątkę ❤❤❤ ( chodź mąż się śmieje ze w 9 miesiącu ciąży jeszcze będę testy robić 🤣🤣🤣🤣) tak patrzę na ten test co robiłam w poniedzialek i się zastanawiam jak ta ta druga kreskę zobaczyłam 🤣🤣🤣🤣🙈 boziu jak się ciesze ❤ a jeszcze 1,5 tygodnia do lekarza 😔😔😔 jak to wytrzymam 🤷‍♀️🙈
cudowny widok :) to bylo 1 podejscie do ivf? jakim szlas protokolem?

cudowny widok :) to bylo 1 podejscie do ivf? jakim szlas protokolem?
Tak pierwsze podejście ❤️ protokół mialam krótki 😉 wcześniej mialam 2 iui niestety bez rezultatu 😔 nadal w to nie wierze ze sie udalo ❤️ Jestem taka szczęśliwa że szok, nie wiem jak wytrzymam te 1,5 tygodnia do lekarza 😔🤷‍♀️🤦‍♀️

Tak pierwsze podejście ❤ protokół mialam krótki 😉 wcześniej mialam 2 iui niestety bez rezultatu 😔 nadal w to nie wierze ze sie udalo ❤ Jestem taka szczęśliwa że szok, nie wiem jak wytrzymam te 1,5 tygodnia do lekarza 😔🤷‍♀️🤦‍♀️
przepraszam, że pytam ale moge wiedziec co jest u Was przyczyna ? U Nas tez iui żadna nie przyniosła rezultatu a w listopadzie podchodzimy do pierwszej procedury krótkim protokołem właśnie. Miałaś blastkę?

reklama
przepraszam, że pytam ale moge wiedziec co jest u Was przyczyna ? U Nas tez iui żadna nie przyniosła rezultatu a w listopadzie podchodzimy do pierwszej procedury krótkim protokołem właśnie. Miałaś blastkę?
My ogólnie korzystaliśmy z dawcy. U męża stwierdzono całkowity brak armii 😔 długo zwlekaliśmy z podjęciem o dawcy decyzji aż w koncu ja podjęliśmy. Z moich badań nic nie wynikało...ogólnie teraz z biegiem. Czasu żałuję że podjęłam decyzję o iui gdyż była to strata czasu, juz nie mówiąc ile pieniędzy poszło... Bo na 2 procedury plus badania poszło ponad 10 tysięcy.... 🤷‍♀️ Tak była blastka jak to lekarz powiedział bardzo ładna chyva 5 dniowa. Bo z tego co mi mówił mam 3 z 5 i 6 doby. Za 1,5 roku wracamy pi rodzeństwo ❤️

Do góry