reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kiedy miałyście pierwsze objawy ciąży ?? Ja już ich się szczerze nie mogę doczekać. 🙈 Ogólnie czuje się dobrze piersi trochę pobolewają 🤷‍♀️ i wiecznie mi się spać chce ale gdy się położę to tylko ziewam a sen nie przychodzi 🤷‍♀️ od czasu do czasu coś zakuje a tak to nic zero...
Nie mialam żadnych objawów ciąży do 11 tyg. Potem zaczely się migreny, aż wyłam z bolu, brak apetytu. A w dalszych tygodniach ciąży, zgaga która trzymała mnie aż do porodu.

reklama
Dziewczyny kiedy miałyście pierwsze objawy ciąży ?? Ja już ich się szczerze nie mogę doczekać. [emoji85] Ogólnie czuje się dobrze piersi trochę pobolewają [emoji2368] i wiecznie mi się spać chce ale gdy się położę to tylko ziewam a sen nie przychodzi [emoji2368] od czasu do czasu coś zakuje a tak to nic zero...
Nudności w 9tc.
Sennosc w sumie od samej bety, ale to bardziej progesteron niż ciąża podobno.

Tabletka "spokój " się nazywa...bardzo fajna ziołowa;)
Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]

Żadnych wieści kochana bo nam od razu powiedzieli, że konsultacje z naszą doktor mamy mieć 29go a ona nam wszystko powie bo i tak będą trzymać do 5 doby a później mrozić. Ale jestem bardzo ciekawa co u 'nich' [emoji6]
Mnie też ten pęcherz boli a sikam co 15min[emoji85]z resztą co mnie nie boli [emoji1787] lepiej nie będę się zagłębiać [emoji6]
A mąż mnie też na czerwone winko namawiam bo właśnie do domu do UK wróciliśmy ale ja zeeeero ochoty a uwielbiam. W ogóle ostatnio nawet kawa mi nie smakuje a też uwielbiam [emoji2368]
A Ty koniecznie kieliszeczek winka [emoji123][emoji6]
Wiem ze już pisałaś pewnie, ale możesz mi przypomnieć dlaczego badacie wszystkie zarodki? Co jest u Was przyczyna?
Tez mi alko wogole nie wchodzi, Wczoraj ten kieliszek wina piłam chyba ze 3 godziny 😉.

Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]
Mi naturopatka poleciła takie tabletki szafran i dziurawiec, nie mogę znaleźć takiego połączenia w Pl, skład jest taki
Extrakt z kwiatów dziurawca (100 mg), Extrakt z szafranu (15 mg), może w sklepie ziołowym pomogą Ci coś podobnego skomponować, na mnie to działało super jak mi się na raz złożyło wiele rzeczy. 😘

Posiedziałam sobie w krzakach z 2m-ce, ale już mam wyniki i mogę iść dalej. Nadal jeszcze długa droga do narodzin zdrowego dziecka, ale już o kroczek bliżej. Z badań genetycznych 5 zarodków wyszło nam, że 3 są genetycznie prawidłowe; teraz jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer odbędzie się na początku listopada. Sama nie wiem skąd mam tyle pokładów cierpliwości.. ale chciałam się podzielić z Wami tą nowiną:)

Posiedziałam sobie w krzakach z 2m-ce, ale już mam wyniki i mogę iść dalej. Nadal jeszcze długa droga do narodzin zdrowego dziecka, ale już o kroczek bliżej. Z badań genetycznych 5 zarodków wyszło nam, że 3 są genetycznie prawidłowe; teraz jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer odbędzie się na początku listopada. Sama nie wiem skąd mam tyle pokładów cierpliwości.. ale chciałam się podzielić z Wami tą nowiną:)
Bardzo dobra wiadomość, super :) że z takimi perełkami będziesz mogła już niedługo podejść do transferu :) p

reklama
Do góry