katarzyna86
Fanka BB :)
No to chyba ja jestem taka panikaraJa miałam podane 2 zarodki 3 dniowe i obydwa się przyjęły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chyba ja jestem taka panikaraJa miałam podane 2 zarodki 3 dniowe i obydwa się przyjęły
Dziewczyny, powiedzcie badałyście zarodki przed transferem?
Ja ma kolekcję wydruków beta hcgRówne 2 tygodnie temu miałam transfer i nie wytrzymałam (bety już nie robię) to zrobiłam test na pamiątkę ( chodź mąż się śmieje ze w 9 miesiącu ciąży jeszcze będę testy robić ) tak patrzę na ten test co robiłam w poniedzialek i się zastanawiam jak ta ta druga kreskę zobaczyłam boziu jak się ciesze a jeszcze 1,5 tygodnia do lekarza jak to wytrzymam
Też tak miałam po transferze Naczytałam się, że większość dziewczyn miała transferowane blastocysty i panikowałam, że u mnie się nie uda bo tylko 3 dniowe... A wychodzi na to, że to nie ma znaczenia - co ma być to będzieNo to chyba ja jestem taka panikara
Cudownie będziesz miała swoje dwa skarby gdzie się leczysz?Ja miałam podane 2 zarodki 3 dniowe i obydwa się przyjęły
W[GROUP=][/GROUP]Cudownie będziesz miała swoje dwa skarby gdzie się leczysz?
Trudno powiedzieć, ja raz robiłam po porannej dawce, a drugi raz przed i wyniki były podobne. Jeżeli chcesz mieć obraz wyniku to lepiej weź poranna dawkę po badaniuDziewczyny jutro mam zrobić badanie progesteronu przed wtorkowym transferem a przyjmuje 3x2 luteinę i 3x1 lutinus. Powiedzcie mi czy lepiej wziąć poranna dawkę przed badaniem czy po badaniu?
Mi nigdy nie kazali sprawdzac progesteronu przed transferemDziewczyny jutro mam zrobić badanie progesteronu przed wtorkowym transferem a przyjmuje 3x2 luteinę i 3x1 lutinus. Powiedzcie mi czy lepiej wziąć poranna dawkę przed badaniem czy po badaniu?
U mnie też nigdy takiego badania nie robią przed tranferem. Tyle tylko, że ja od punkcji bralam 6x100.Mi nigdy nie kazali sprawdzac progesteronu przed transferem [emoji848]
Biorę 2Xdziennie utogestan 1 globulke rano i dwie wieczorem, nie wiem czy to wystarczająco i nawet nie wiem czy trzeba dołożyć [emoji2370] [emoji2358]