reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ok popytam
Mi naturopatka poleciła takie tabletki szafran i dziurawiec, nie mogę znaleźć takiego połączenia w Pl, skład jest taki
Extrakt z kwiatów dziurawca (100 mg), Extrakt z szafranu (15 mg), może w sklepie ziołowym pomogą Ci coś podobnego skomponować, na mnie to działało super jak mi się na raz złożyło wiele rzeczy. [emoji8]

reklama
Wiem ze już pisałaś pewnie, ale możesz mi przypomnieć dlaczego badacie wszystkie zarodki? Co jest u Was przyczyna?
Tez mi alko wogole nie wchodzi, Wczoraj ten kieliszek wina piłam chyba ze 3 godziny [emoji6].
Wysoka fragmentacja DNA plemników i 4 poronienia ciąż naturalnych bez potwierdzonej przyczyny [emoji2368]

Posiedziałam sobie w krzakach z 2m-ce, ale już mam wyniki i mogę iść dalej. Nadal jeszcze długa droga do narodzin zdrowego dziecka, ale już o kroczek bliżej. Z badań genetycznych 5 zarodków wyszło nam, że 3 są genetycznie prawidłowe; teraz jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer odbędzie się na początku listopada. Sama nie wiem skąd mam tyle pokładów cierpliwości.. ale chciałam się podzielić z Wami tą nowiną:)
Wiesz, że trzymam za Was mego mocno kciuki [emoji3590] i jak dobrze pójdzie to listopad będzie nasz[emoji6][emoji8]

Dziewczynki mam do was pytanie czy macie może jakieś sprawdzone tabletki na uspokojenie? Bo ostatnio się posypalam psychicznie i czuje się rozdygotana w środku i ciężko mi funkcjonować bo tylko siedzę i myślę a tak to bym się choć trochę wyciszyła[emoji846] Do psychologa nie idę bo to jeszcze nie ten etap[emoji16]
Ja znam jedynie ziołowe tabletki na uspokojenie Labofarm ( 1 tabletka zawiera 170 mg korzenia kozłka, 50 mg szyszki cmielu, 50 mg liścia melisy, 50 mg ziela serdecznika, nie mniej niż 0,15 mg kwasów walerenowych.
Substancje pomocnicze: krzemu dwutlenek koloidalny bezwodny, skrobia ziemniaczana.)
Myślicie ze bezpieczne z takim składem ziół ? Bo skuteczne na pewno wiem z doswiadczenia

reklama
Musi wam sie udac kochana ❤ja bardzo trzymam kciuki za was❤❤❤
Dziękuje 😘 pamietam jaka zrezygnowana lecialas na ostatni transfer, a tutaj taka cudowna niespodzianka! Jak widać nie wolno nigdy tracić nadzieji 😘😘😘
Jak się czujesz? Wróciłaś do pracy? Wszystko ok, podła koleżanka o której kiedyś pisałaś się uspokoiła?

Do góry