reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę to duzo zdrówka życzę abys szybko do siebie doszla , ja w N od 2dc biore gonal f 125j. Mala dawka bo Amh mam 7 ,waze 54 kg i Pani dr mowila ze mniejsza dawka...jutro mam pierwsze usg
Trzymam mocno kciuki[emoji110] ja też zaczynałam od bardzo małej dawki ale moje jajniki bardzo słabo na nią zareagowały więc mi zwiększyli.

reklama
Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?

Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam 🤔. A ja 3 miechy biorę oeparol...
Zobacz załącznik 1180224
Wypie..... ten wiesiołek. Ogólnie dużo suplementów nie oznacza wcale dobrze. Masz problem ze śluzem, że tak bezczelnie zapytam ? Na to niestety nie ma złotej rady. Zauważyłam że dobrze działa post, znaczy zero seksu do dni płodnych. Wtedy jakoś więcej zbiera się tego śluzu.

Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?
Po pobraniu będzie wiadomo ile jest dojrzałych jajeczek, potem z tego co pamiętam kontaktować się można z laboratorium ile zostało pomyślnie zapłodnionych zarodków oraz lekarz powinien zasugerować co dalej robicie po ich ocenie czy cześć mrozicie 2 dniowych czy jakieś hodujecie do blastki. Osobiście po punkcji też bym wróciła do domu. W domu moim zdaniem zawsze najlepiej

A lekarz nie chce cię jakimiś lekami podstymulować ??? Co powiedział?? Do się coś zrobić??
To jest pierwszy lepszy gin który mógł mnie dziś przyjąć, i wiesz, ja te próby naturalne tak z przymrużeniem oka traktuję. Zaraz stymulacja więc nie kombinuję. Tylko tym brakiem owu się zlękłam
A w ogóle się teraz zczailam że w razie co to owu byłaby na niedrożnym 😅. A ja tu paniki narobiłam 😅

Dokładnie @fredka84 , mam koleżankę która miała takie owulacje i miała malutkie dawki gonal,monitoring i dziś jest w 5 miesiącu. Może spróbuj jeszcze jogę plodnosci, jak nie pomoże to raczej i nie zaszkodzi 😉
Nie, już nie ma sensu. Właśnie pisałam że te moje próby to były żeby nie zwariować i nie stać w miejscu. Zaraz stymilka i szczepienia, a po nich nie mogę się niczym stymulować

reklama
Dziewczyny ratunku dzis lekarz zlecil mi badania ft3 i ft4 bo po podwyższonej dawnce leku na tsh spadlo do 0.223 i mam zaplanowany transfer na 2.10 a moje ft4 jest minimalnie poza granica i boje sie ze bede miala odwołany... Chyba sobie strzele w łeb 😱🥺🥺🥺🥺🥺 wrzucam wyniki

Załączniki

• Screenshot_20200924_211528_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200924_211528_com.android.chrome.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 63
Do góry