reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zara, zara większość żeli raczej nie sprzyja zapłodnieniu. Są specjalne które nie przeszkadzają i liczę że masz taki😜
Tak serio w dni plodne też pustynia....walnij sobie kieliszek winka przed seksem 😜 bo zakładam że tych starań macie dość i nie zawsze jest nastrój na zawołanie.
Taaaak, od czasu starań, (czyli juz z pół wieku) używamy żeli przyjaznych dla nasionek 😘.
Mój mąż to chyba nie ma dość 😅. Teraz miał badanie nasienia więc było 4 dni bez seksu i jak go pani w labo pytała ile miał wstrzemięźliwości to biedny chciał powiedzieć że z miesiąc bo już nie wyrabia - mówił że jak wiedział że nie może to myślał o tym cały dzień 😂

reklama
Kurcze no chyba
Super ❤ ile miałaś jajec? Trzymam kciuki za blasty ✌
Dziękuje 😘, miałam 14 ❤ dojrzałych, teraz będę czekać jak na szpilkach do soboty na telefon z labo 🤗 Boje się ze sporo padnie, u nas problemem jest nasienie, mąż brał Profertil i była spora poprawa, no ale zobaczymy 😉 nie będę się już dołować, bo staram się być pozytywna tym razem 🤗 mam nadzieje ze wszystkie tam ładnie walczą 🤗

Taaaak, od czasu starań, (czyli juz z pół wieku) używamy żeli przyjaznych dla nasionek 😘.
Mój mąż to chyba nie ma dość 😅. Teraz miał badanie nasienia więc było 4 dni bez seksu i jak go pani w labo pytała ile miał wstrzemięźliwości to biedny chciał powiedzieć że z miesiąc bo już nie wyrabia - mówił że jak wiedział że nie może to myślał o tym cały dzień 😂
Hehe to nie dziw się że masz tak sucho jak wy ciągle się seksicie.

Starać się naturalnie zawsze warto. Ja jednego jajowodu wogole nie mam. A owulacja w takich sytuacjach jak jest niedroznosci albo brak jajowodu nie zawsze występuje naprzemiennie. U mnie zadarzlo się że 2-3 razy ze strony dobrej po sobie.
A testy owulacyjne bym mimo wszystko robiła nawet do 20 dnia cyklu przy cyklach do 30 dni.
Nooooo, ja już że stresem jestem za pan brat [emoji28]. Tyle porażek już było niestety.
Paśnik uważa ogólnie, że po szczepieniu spróbować starać się naturalnie bo mówił że ma to bardzo duże powodzenie. Ja mam jeden niedrożny jajowód więc nie chcę marnować czasu aż będzie owulacja z właściwego. No i jestem już trochę starawa [emoji12] W sensie fizycznie, bo psychicznie to mam chyba z 16 lat[emoji12]

Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka 😊😊 do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu 👍👍:-) :):-) :)
Trzymam kciuki ✊✊✊ Ja mam we wtorek drugi transfer ostatniego mrozaka 😊

Akurat dziś kupiłam 2 opakowania Prolutexu po 150zł jeden!

U mnie jednak lipa, beta dziś w 10dpt jest 65,51 mlU/ml :( A 8dpt było 43,62 mlU/ml, więc przyrost jest minimalny. Już wiem, że nic z tego... :/ :frown:
No ale przyrost jest więc może dopiero się rozkręca? Trzeba mieć nadzieję że będzie wszystko okej! ✊✊😊

reklama
U
Dziękuje 😘, miałam 14 ❤ dojrzałych, teraz będę czekać jak na szpilkach do soboty na telefon z labo 🤗 Boje się ze sporo padnie, u nas problemem jest nasienie, mąż brał Profertil i była spora poprawa, no ale zobaczymy 😉 nie będę się już dołować, bo staram się być pozytywna tym razem 🤗 mam nadzieje ze wszystkie tam ładnie walczą 🤗
U nas to samo nasienie na 3+ jak to powiedziala Pani dr, mąż bierze od mc acertin bo dopiero mc temu zapadla decyzja ze jedziemy do N i robimy co trzeba i wtedy wynik wyszedl taki sobie
Dużo naprodukowalas;) nie masz hiperki? Jak się czujesz?

Do góry