reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kurczę to duzo zdrówka życzę abys szybko do siebie doszla , ja w N od 2dc biore gonal f 125j. Mala dawka bo Amh mam 7 ,waze 54 kg i Pani dr mowila ze mniejsza dawka...jutro mam pierwsze usg
Trzymam mocno kciuki[emoji110] ja też zaczynałam od bardzo małej dawki ale moje jajniki bardzo słabo na nią zareagowały więc mi zwiększyli.

reklama
Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?

Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam 🤔. A ja 3 miechy biorę oeparol...
Zobacz załącznik 1180224
Wypie..... ten wiesiołek. Ogólnie dużo suplementów nie oznacza wcale dobrze. Masz problem ze śluzem, że tak bezczelnie zapytam ? Na to niestety nie ma złotej rady. Zauważyłam że dobrze działa post, znaczy zero seksu do dni płodnych. Wtedy jakoś więcej zbiera się tego śluzu.

Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?
Po pobraniu będzie wiadomo ile jest dojrzałych jajeczek, potem z tego co pamiętam kontaktować się można z laboratorium ile zostało pomyślnie zapłodnionych zarodków oraz lekarz powinien zasugerować co dalej robicie po ich ocenie czy cześć mrozicie 2 dniowych czy jakieś hodujecie do blastki. Osobiście po punkcji też bym wróciła do domu. W domu moim zdaniem zawsze najlepiej

A lekarz nie chce cię jakimiś lekami podstymulować ??? Co powiedział?? Do się coś zrobić??
To jest pierwszy lepszy gin który mógł mnie dziś przyjąć, i wiesz, ja te próby naturalne tak z przymrużeniem oka traktuję. Zaraz stymulacja więc nie kombinuję. Tylko tym brakiem owu się zlękłam
A w ogóle się teraz zczailam że w razie co to owu byłaby na niedrożnym 😅. A ja tu paniki narobiłam 😅

Dokładnie @fredka84 , mam koleżankę która miała takie owulacje i miała malutkie dawki gonal,monitoring i dziś jest w 5 miesiącu. Może spróbuj jeszcze jogę plodnosci, jak nie pomoże to raczej i nie zaszkodzi 😉
Nie, już nie ma sensu. Właśnie pisałam że te moje próby to były żeby nie zwariować i nie stać w miejscu. Zaraz stymilka i szczepienia, a po nich nie mogę się niczym stymulować

reklama
Dziewczyny ratunku dzis lekarz zlecil mi badania ft3 i ft4 bo po podwyższonej dawnce leku na tsh spadlo do 0.223 i mam zaplanowany transfer na 2.10 a moje ft4 jest minimalnie poza granica i boje sie ze bede miala odwołany... Chyba sobie strzele w łeb 😱🥺🥺🥺🥺🥺 wrzucam wyniki

Załączniki

• Screenshot_20200924_211528_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200924_211528_com.android.chrome.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 62
Do góry