reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤️❤️❤️❤️ zabieramy ostatniego kropka 😊😊 do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹️. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu 👍👍:-) :):-) :)

Powodzenia!
Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] zabieramy ostatniego kropka [emoji4][emoji4] do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew [emoji3525]. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu [emoji106][emoji106]:-) :):-) :)

Dziewczyny, właśnie wróciłam z monitoringu i właśnie jest 3-ci miesiąc pod rząd jak nie mam owulacji. Nie wiem co jest grane 😱. Mam 12 DC i największy pęcherzyk ma tylko 11mm czyli już nie urośnie. Na ten dzień powinien być dojrzewający.
No i jak ja miałam się starać naturalnie jak takie rzeczy mi się dzieją 😥. Ja przecież nigdy nie miałam problemów z owulacją. Przed in vitro miałam dużo monitoringow, zawsze był dominujący pęcherzyk i ładnie pękał. O co chodzi???
A lekarz nie chce cię jakimiś lekami podstymulować ??? Co powiedział?? Do się coś zrobić??

Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka 😊😊 do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu 👍👍:-) :):-) :)
Nie zapomnij o no spa godzinę przed :) i powodzenia :) trzymam kciuki

reklama
Do góry