reklama
U mnie w krótkim protokole ok 12 dni.Dziewczyny ile dni u was trwają stymulacje?
Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer zabieramy ostatniego kropka do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew . Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu
Trzymajcie kciuki jutro transfer zabieramy ostatniego kropka do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew . Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu
Adziunia
Fanka BB :)
Powodzenia!
Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] zabieramy ostatniego kropka [emoji4][emoji4] do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew [emoji3525]. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu [emoji106][emoji106]
zrezygnowana
Akurat dziś kupiłam 2 opakowania Prolutexu po 150zł jeden!
U mnie jednak lipa, beta dziś w 10dpt jest 65,51 mlU/ml A 8dpt było 43,62 mlU/ml, więc przyrost jest minimalny. Już wiem, że nic z tego... :/
U mnie jednak lipa, beta dziś w 10dpt jest 65,51 mlU/ml A 8dpt było 43,62 mlU/ml, więc przyrost jest minimalny. Już wiem, że nic z tego... :/
Pola87
A konsultowałaś z lekarzem ? Co powiedziałAkurat dziś kupiłam 2 opakowania Prolutexu po 150zł jeden!
Super! Trzymam kciuki❤Hej,
A lekarz nie chce cię jakimiś lekami podstymulować ??? Co powiedział?? Do się coś zrobić??Dziewczyny, właśnie wróciłam z monitoringu i właśnie jest 3-ci miesiąc pod rząd jak nie mam owulacji. Nie wiem co jest grane . Mam 12 DC i największy pęcherzyk ma tylko 11mm czyli już nie urośnie. Na ten dzień powinien być dojrzewający.
No i jak ja miałam się starać naturalnie jak takie rzeczy mi się dzieją . Ja przecież nigdy nie miałam problemów z owulacją. Przed in vitro miałam dużo monitoringow, zawsze był dominujący pęcherzyk i ładnie pękał. O co chodzi???
Pola87
Nie zapomnij o no spa godzinę przed i powodzenia trzymam kciukiHej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu
reklama
Ja mam cykle 26-28 i owu miałam potwierdzoną dopiero 18, 19 dc a okres normalnie po 26-28 też byłam zdziwiona. Bo teoretycznie owu powinna być 14 dni przed okresemA widzisz . Fretkom to zawsze kuwa wiatr w oczy i teraz jeszcze pod ogon . Cykle co 25-28dni.
Myślisz że robić jeszcze testy owu?
Podziel się: