reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pomocy, bo już wariuje....
10dpt bhcg 77,9
13dpt bhcg 332,1
15dpt bhcg 556,3
Na początku taki piękny przyrost a teraz po 48h ledwo w granicach normy ;(
wszystkie badania robione w tym samym laboratorium...

super !!

No i mam wyniki 😍😍😍 progesteron 21,60 ng/ml a beta 308 mIU/ml 😍😍😍 w poniedziałek był 9dpt i było 136 a teraz 11 dpt co myślicie 😍😍😍😍 dzwonię do lekarza 😍😍😍😍

Odjazdowooooooooooooooooooo

Wypie..... ten wiesiołek. Ogólnie dużo suplementów nie oznacza wcale dobrze. Masz problem ze śluzem, że tak bezczelnie zapytam ? Na to niestety nie ma złotej rady. Zauważyłam że dobrze działa post, znaczy zero seksu do dni płodnych. Wtedy jakoś więcej zbiera się tego śluzu.
Wypier.ole psze pani 😜. U mnie susza jak na Saharze 😅. Wspomagam się żelami i ten Ananasowej jest super

Oficjalnie się nie musi. Ja zdecydowałam wracać do domu po punkcji (450km), bo się dobrze czułam. Niestety w trakcie jazdy jak już środki znieczulające przestały działać to była tragedia, najgorsza jazda w moim życiu dlatego już nigdy więcej bym nie planowała żadnej podróży po punkcji
Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?

Akurat dziś kupiłam 2 opakowania Prolutexu po 150zł jeden!

U mnie jednak lipa, beta dziś w 10dpt jest 65,51 mlU/ml :( A 8dpt było 43,62 mlU/ml, więc przyrost jest minimalny. Już wiem, że nic z tego... :/ :frown:
Kurcze no chyba
Ja zaczęłam 30/08 tabletkę anty, bez robienia przerwy 11/09 gonal f 16/09 dalej gonal i orgalutran i 22/09 ovitrelle i dziś punkcja 😉🤗
Super ❤ ile miałaś jajec? Trzymam kciuki za blasty ✌

Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?
Po punkcji leżysz pół godziny, później idziesz na rozmowę z lekarzem ile pobrali i do domu, a kiedy masz punkcję? Ja już przed punkcja miałam ustalone, że trzymamy do 5 doby i prawdopodobnie transfer tego i tego dnia...
Oczywiście w praniu może wyjść tak, że może się okazać co innego. Ja też do kliniki dojeżdżałam 150km i nawet jak bym miała mieć transfer po 3 dniach i tak wolałam być w domu niż w hotelu, znasz godzinę na którą masz być, to nie tak że dzwonią 3 godz przed że masz przyjść na transfer

Ja jutro mam 6dc .Jade na pierwsze usg do N.I pewnie kolejne usg pon.liczę ze punkcje bede mila z koncem nast tyg...U nas jeszcze nie bylo rozmowy o tym jak dlugo trzymamy,maz ma slabe nasienie wiec chyba osobiscie wolalbym czekac do blastki, ale zdam sie chyba na lekarzy...

Oficjalnie się nie musi. Ja zdecydowałam wracać do domu po punkcji (450km), bo się dobrze czułam. Niestety w trakcie jazdy jak już środki znieczulające przestały działać to była tragedia, najgorsza jazda w moim życiu dlatego już nigdy więcej bym nie planowała żadnej podróży po punkcji
Po punkcji zostane dobę w Waw a potem się zobaczy! Dzieki

reklama
Wypier.ole psze pani 😜. U mnie susza jak na Saharze 😅. Wspomagam się żelami i ten Ananasowej jest super
Zara, zara większość żeli raczej nie sprzyja zapłodnieniu. Są specjalne które nie przeszkadzają i liczę że masz taki😜
Tak serio w dni plodne też pustynia....walnij sobie kieliszek winka przed seksem 😜 bo zakładam że tych starań macie dość i nie zawsze jest nastrój na zawołanie.

Do góry