Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje kruszynkiZa tydzien piątek/sobota/poniedziałek- dokladnie nie wiadomo jestem na estrofemie teraz i trochę się boję, że jakimś cudem dostanę własną owulacje w niespodziewanym momencie i coś się znowu wysypie znowu w tym cyklu
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny, pomocy, bo już wariuje....
10dpt bhcg 77,9
13dpt bhcg 332,1
15dpt bhcg 556,3
Na początku taki piękny przyrost a teraz po 48h ledwo w granicach normy ;(
wszystkie badania robione w tym samym laboratorium...
super !!
No i mam wyniki progesteron 21,60 ng/ml a beta 308 mIU/ml w poniedziałek był 9dpt i było 136 a teraz 11 dpt co myślicie dzwonię do lekarza ❤
Odjazdowooooooooooooooooooo
Wypier.ole psze pani . U mnie susza jak na Saharze . Wspomagam się żelami i ten Ananasowej jest superWypie..... ten wiesiołek. Ogólnie dużo suplementów nie oznacza wcale dobrze. Masz problem ze śluzem, że tak bezczelnie zapytam ? Na to niestety nie ma złotej rady. Zauważyłam że dobrze działa post, znaczy zero seksu do dni płodnych. Wtedy jakoś więcej zbiera się tego śluzu.
Magdusia88
Mi też Wiesiołek namieszał i też wypier...lilam [emoji4]Wypier.ole psze pani [emoji12]. U mnie susza jak na Saharze [emoji28]. Wspomagam się żelami i ten Ananasowej jest super
KarolaJ
Oficjalnie się nie musi. Ja zdecydowałam wracać do domu po punkcji (450km), bo się dobrze czułam. Niestety w trakcie jazdy jak już środki znieczulające przestały działać to była tragedia, najgorsza jazda w moim życiu dlatego już nigdy więcej bym nie planowała żadnej podróży po punkcji
Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?
Kurcze no chybaAkurat dziś kupiłam 2 opakowania Prolutexu po 150zł jeden!
U mnie jednak lipa, beta dziś w 10dpt jest 65,51 mlU/ml A 8dpt było 43,62 mlU/ml, więc przyrost jest minimalny. Już wiem, że nic z tego... :/
Super ❤ ile miałaś jajec? Trzymam kciuki za blasty ✌Ja zaczęłam 30/08 tabletkę anty, bez robienia przerwy 11/09 gonal f 16/09 dalej gonal i orgalutran i 22/09 ovitrelle i dziś punkcja
Po punkcji leżysz pół godziny, później idziesz na rozmowę z lekarzem ile pobrali i do domu, a kiedy masz punkcję? Ja już przed punkcja miałam ustalone, że trzymamy do 5 doby i prawdopodobnie transfer tego i tego dnia...Ale 1 nocleg po punkcji zostać nalezy tak? Nie musze brac urlopu pracuje u siebie i jesli mialabym i tak wracac po 2 dhiach na transfer to w sumie wolalabym byc pod ich reką.Kiedy jest wiadomo kiedy transfer? Zaraz jak pobiora czy to wychodzi w praniu? Ze podaja 2-3 czy 5 dniowy?
Oczywiście w praniu może wyjść tak, że może się okazać co innego. Ja też do kliniki dojeżdżałam 150km i nawet jak bym miała mieć transfer po 3 dniach i tak wolałam być w domu niż w hotelu, znasz godzinę na którą masz być, to nie tak że dzwonią 3 godz przed że masz przyjść na transfer
Ja jutro mam 6dc .Jade na pierwsze usg do N.I pewnie kolejne usg pon.liczę ze punkcje bede mila z koncem nast tyg...U nas jeszcze nie bylo rozmowy o tym jak dlugo trzymamy,maz ma slabe nasienie wiec chyba osobiscie wolalbym czekac do blastki, ale zdam sie chyba na lekarzy...
Po punkcji zostane dobę w Waw a potem się zobaczy! DziekiOficjalnie się nie musi. Ja zdecydowałam wracać do domu po punkcji (450km), bo się dobrze czułam. Niestety w trakcie jazdy jak już środki znieczulające przestały działać to była tragedia, najgorsza jazda w moim życiu dlatego już nigdy więcej bym nie planowała żadnej podróży po punkcji
reklama
motylek24
Zara, zara większość żeli raczej nie sprzyja zapłodnieniu. Są specjalne które nie przeszkadzają i liczę że masz takiWypier.ole psze pani . U mnie susza jak na Saharze . Wspomagam się żelami i ten Ananasowej jest super
Tak serio w dni plodne też pustynia....walnij sobie kieliszek winka przed seksem bo zakładam że tych starań macie dość i nie zawsze jest nastrój na zawołanie.
Podziel się: