reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aha, o to chodzi. Wiesz...

Ja nie jestem specjalistką czy coś, tylko tak mi Paśnik powiedział. Że szczepienia i leki do stymulacji się gryzą. Ale np @Aduś16 chyba ma inne zdanie na ten temat, a ona chodzi Malinowskiego.
Nie wiem co ci doradzić 🤔
Ja nigdy nie byłam u Maliny. Kolezanka do niego trafiła, wcześniej się u P.leczyla.. U Maliny miala 4 szczepienia i po nich stymulacje.. Malina wlasnie jej mówił że nie zaszkodza jajeczka szczepienia.. z 4 dojrzałych komórek ma 4 blastki najlepszej jakości.. Co lekarz to nieco odmienna opinia jak widać..

A widzisz 😔. Fretkom to zawsze kuwa wiatr w oczy i teraz jeszcze pod ogon 😔. Cykle co 25-28dni.
Myślisz że robić jeszcze testy owu?
Nie wiem o co chodzi, ale mi po tych wszystkich szopkach z in vitro masakrycznie się cykle wydłużyły... Już kolejny raz 39 dni... W ogóle nie wiem o co chodzi 🙄
Może też Ci się poprzesuwało...

Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka 😊😊 do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu 👍👍:-) :):-) :)
Myślałam o Tobie wiele razy, tyle ostatnio przeszlas... cieszę się ze wracasz, mam nadzieje ze to będzie Twój transfer ❤️

Niee, bo wynik miałam 18:30, więc już nawet nie ma o tej porze lekarza w klinice. Poza tym ta dzisiejsza beta to wyłącznie z mojej inicjatywy, bo lekarz kazał powtorzyć za tydzień! :/ Więc 8dpt i potem 15dpt.
O kurczę to też dziwnie. Zazwyczaj powinno sprawdzić się po 2 dniach. Kochana trzymaj się ❤️

reklama
Do góry