reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mi nie kazali robić bety w 3dpt 😱
Na całe szczęście, bo dla mnie to głupota jakąś
Tyle razy dyskutowałam z nim na ten temat i nie chciał słuchać. Ale w 3dpt już miałam minimalną betę. A kiedy nie miałam w 3 dniu, to w 6 też nie. 2 razy miałam początki implantacji i tak było z tą beta...

reklama
Łooooo kochana jak ty je tam pochowałam ze doktorka mówiła ze średnia była reakcja na stymulację ?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam nadzieje ze będzie z tego dużo komórek do zapłodnienia [emoji3590][emoji3590]
Z 29 zostało nam 27 do zapłodnienia [emoji2956] jestem dumna ze swoich jajnikow [emoji3059]

Z 29 zostało nam 27 do zapłodnienia [emoji2956] jestem dumna ze swoich jajnikow [emoji3059]
Masz powód, dobrze się spisały 😉😁✊🏻.
Ja dziś miałam podglad i badania, po południu lekarz mi potwierdził punkcję na czwartek 😉 wiec dziś dwa ostatnie zastrzyki, jutro ovitrelle 💉 i w czwartek na 9h mam być w szpitalu 😁

Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕

Załączniki

• IMG_20200921_134623.jpg
    IMG_20200921_134623.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 109
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕
Super ❤rosnijcie zdrowo

reklama
Do góry