reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕
Powodzenia na prenatalnym ❤️. Wielkie gratulacje

Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennie
Zwiększ cyclogest i utrogestan do 3x1 od dzisiaj i pobiez sobie progesteron razem z weryfikacja bety! Moj mnie nastraszył jak miałam progesteron 21 a brałam Wtedy 3 utrogestan, 2 crinon i 1 prolutex, a zwiększył 4 cyclogest , 2 prolutex , 2 crinon i 3x1 duphaston. Powiedział ze im większy progesteron tym bezpieczniej dla dzidziusia!!!!

Wczoraj po wyjściu z pracy na telefonie nie mogłam się zalogować, bo konto tu zalożyłam wczoraj w pracy na kompie :) I teraz nadrabiam zaległości w czytaniu :D

W ogóle zrobiłam wczoraj jeszcze jeden test i jest bladziocha!!! Dziś rano też, ale jeszcze się na nic nie nastawiam! Byłam dziś na becie w Alabie obok pracy, ale powiedzieli, że wynik za 2 dni o_O Więc jestem dziś umówiona już w Bocianie na betę o 17:40 :D

A jaką macie przyczynę niepowodzeń. Macie blastki?

Niepowodzeń w zagnieżdżaniu? Czy ogólnie z zajściem w ciążę? Ja mam endometriozę, usuwaną już laparoskopowo i innym razem przypalane ogniska podczas laparo diagnostycznej. Oprócz tego w marcu tego roku miałam usuniętych 17 mięśniaków :/ A podczas punkcji ponad rok temu udało się i mieliśmy 9 zarodków. Dwa transfery wtedy były, raz dwa podane zarodki, drugim razem jeden i nic nie wyszło. Teraz po ponad roku, wlasnie po usunięciu mięśniaków i w między czasie po usunięciu lewych przydatków (torbiel ciałka żółtego, martwy skręcony jajnik), podeszliśmy teraz ponownie i 2 zarodki były podane.

reklama
Wczoraj po wyjściu z pracy na telefonie nie mogłam się zalogować, bo konto tu zalożyłam wczoraj w pracy na kompie :) I teraz nadrabiam zaległości w czytaniu :D

W ogóle zrobiłam wczoraj jeszcze jeden test i jest bladziocha!!! Dziś rano też, ale jeszcze się na nic nie nastawiam! Byłam dziś na becie w Alabie obok pracy, ale powiedzieli, że wynik za 2 dni o_O Więc jestem dziś umówiona już w Bocianie na betę o 17:40 :D

Niepowodzeń w zagnieżdżaniu? Czy ogólnie z zajściem w ciążę? Ja mam endometriozę, usuwaną już laparoskopowo i innym razem przypalane ogniska podczas laparo diagnostycznej. Oprócz tego w marcu tego roku miałam usuniętych 17 mięśniaków :/ A podczas punkcji ponad rok temu udało się i mieliśmy 9 zarodków. Dwa transfery wtedy były, raz dwa podane zarodki, drugim razem jeden i nic nie wyszło. Teraz po ponad roku, wlasnie po usunięciu mięśniaków i w między czasie po usunięciu lewych przydatków (torbiel ciałka żółtego, martwy skręcony jajnik), podeszliśmy teraz ponownie i 2 zarodki były podane.
Widzisz, mówiłam ze będzie dobrze 😍😍❤️ cuda się zdążają wystarczy ze w nie uwierzysz ❤️ wrzesień będzie nasz ❤️❤️❤️😘😘😘 cudowne wieści ❤️ jak to mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień ❤️ to kto jeszcze dziś betuje albo jutro? 😍😍😍❤️

Do góry