JestemMama!
Fanka BB :)
SztucznymWynik bety suuuuper !!! A jesteś na sztucznym czy naturalnym cyklu????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SztucznymWynik bety suuuuper !!! A jesteś na sztucznym czy naturalnym cyklu????
To się nie martw musisz dołożyć progesteron myśle ze już od dzisiaj tak żeby poziom był co najmniej 40 ng a co zażywasz????Sztucznym
Powodzenia na prenatalnym . Wielkie gratulacjeKochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny
A co tam u Ciebie? Mało się odzywasz ostatnio. Kiedy prenatalne?Powodzenia na prenatalnym [emoji3590]. Wielkie gratulacje
Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennieTo się nie martw musisz dołożyć progesteron myśle ze już od dzisiaj tak żeby poziom był co najmniej 40 ng a co zażywasz????
Super wynik mamuśka!No i mam wyniki nie wiem czemu tylko progesteron mi spadł... Jutro będę powtarzać badania i wszystko się okaże no więc beta 136mlu/ml, progesteron 18,40ng/ml i estriadol 1549pg/ml
Zwiększ cyclogest i utrogestan do 3x1 od dzisiaj i pobiez sobie progesteron razem z weryfikacja bety! Moj mnie nastraszył jak miałam progesteron 21 a brałam Wtedy 3 utrogestan, 2 crinon i 1 prolutex, a zwiększył 4 cyclogest , 2 prolutex , 2 crinon i 3x1 duphaston. Powiedział ze im większy progesteron tym bezpieczniej dla dzidziusia!!!!Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennie
A jaką macie przyczynę niepowodzeń. Macie blastki?
Widzisz, mówiłam ze będzie dobrze cuda się zdążają wystarczy ze w nie uwierzysz wrzesień będzie nasz cudowne wieści jak to mówią jaki poniedziałek taki cały tydzień to kto jeszcze dziś betuje albo jutro?Wczoraj po wyjściu z pracy na telefonie nie mogłam się zalogować, bo konto tu zalożyłam wczoraj w pracy na kompie I teraz nadrabiam zaległości w czytaniu
W ogóle zrobiłam wczoraj jeszcze jeden test i jest bladziocha!!! Dziś rano też, ale jeszcze się na nic nie nastawiam! Byłam dziś na becie w Alabie obok pracy, ale powiedzieli, że wynik za 2 dni Więc jestem dziś umówiona już w Bocianie na betę o 17:40
Niepowodzeń w zagnieżdżaniu? Czy ogólnie z zajściem w ciążę? Ja mam endometriozę, usuwaną już laparoskopowo i innym razem przypalane ogniska podczas laparo diagnostycznej. Oprócz tego w marcu tego roku miałam usuniętych 17 mięśniaków :/ A podczas punkcji ponad rok temu udało się i mieliśmy 9 zarodków. Dwa transfery wtedy były, raz dwa podane zarodki, drugim razem jeden i nic nie wyszło. Teraz po ponad roku, wlasnie po usunięciu mięśniaków i w między czasie po usunięciu lewych przydatków (torbiel ciałka żółtego, martwy skręcony jajnik), podeszliśmy teraz ponownie i 2 zarodki były podane.