annemarie
Fanka BB :)
@Brakujemiwiary , chwalilas sie wynikami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero dziś będą jak odbiorę od razu sie pochwalę@Brakujemiwiary , chwalilas sie wynikami?
Na wózku popylałaJprdl jak Ty wogole mogłaś chodzić?
Ja przy moich 9 ledwo się kulałam.
Imponujący wynik!
[emoji23] Sama nie wiem jak ja je doniosłam bo było ciężko!Jprdl jak Ty wogole mogłaś chodzić?
Ja przy moich 9 ledwo się kulałam.
Imponujący wynik!
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji3590]Masz powód, dobrze się spisały [emoji6][emoji16][emoji1307].
Ja dziś miałam podglad i badania, po południu lekarz mi potwierdził punkcję na czwartek [emoji6] wiec dziś dwa ostatnie zastrzyki, jutro ovitrelle [emoji382] i w czwartek na 9h mam być w szpitalu [emoji16]
Wynik bety suuuuper !!! A jesteś na sztucznym czy naturalnym cyklu????No i mam wyniki nie wiem czemu tylko progesteron mi spadł... Jutro będę powtarzać badania i wszystko się okaże no więc beta 136mlu/ml, progesteron 18,40ng/ml i estriadol 1549pg/ml