reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mi nie kazali robić bety w 3dpt 😱
Na całe szczęście, bo dla mnie to głupota jakąś
Tyle razy dyskutowałam z nim na ten temat i nie chciał słuchać. Ale w 3dpt już miałam minimalną betę. A kiedy nie miałam w 3 dniu, to w 6 też nie. 2 razy miałam początki implantacji i tak było z tą beta...

reklama
Łooooo kochana jak ty je tam pochowałam ze doktorka mówiła ze średnia była reakcja na stymulację ?? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Mam nadzieje ze będzie z tego dużo komórek do zapłodnienia [emoji3590][emoji3590]
Z 29 zostało nam 27 do zapłodnienia [emoji2956] jestem dumna ze swoich jajnikow [emoji3059]

Z 29 zostało nam 27 do zapłodnienia [emoji2956] jestem dumna ze swoich jajnikow [emoji3059]
Masz powód, dobrze się spisały 😉😁✊🏻.
Ja dziś miałam podglad i badania, po południu lekarz mi potwierdził punkcję na czwartek 😉 wiec dziś dwa ostatnie zastrzyki, jutro ovitrelle 💉 i w czwartek na 9h mam być w szpitalu 😁

Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕

Załączniki

• IMG_20200921_134623.jpg
    IMG_20200921_134623.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 105
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤️
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤️
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕
Super ❤rosnijcie zdrowo

reklama
Do góry