reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O widzę że mam na jutro koleżankę do towarzystwa🙂o której masz transwer? Też się boję i Ty Kochana wiesz czego się spodziewać a dla mnie to podróż w nieznane. Nie wiem czego się spodziewać a do tego nie wiem co z moimi zarodkami 😪ale musimy wierzyć że będzie dobrze🙂💓😍💪✊
Wstępnie mam na. 14:00. A to jest Twoj pierwszy transfer? Poki co caky czas czuje bezsilność bo nie wiem vo tym razem będzie i czy w końcu się uda. Bede 3mac kciuki mocno 🥰

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200831_163309_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20200831_163309_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    269,2 KB · Wyświetleń: 104
Witam ☺
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺
Nie bój się na pewno się uda prędzej czy później trzeba wierzyć i się nie poddawać ❤️A w depresji jesteśmy tu wszystkie ❤️❤️❤️

Od mam soboty plamienie , jest dziś dużo lepiej ale nadal jest ;( robiłam dziś betę i rośnie prawidłowo w sobotę 7747 dziś 13900 😊 dziś idę do lekarza 😱 dziewczyny które miały takie plamienia długo wam się to utrzymywało? Myślicie ze lekarz coś tam mi powie jak zrobi usg , skąd to plamienie ?
Mi mówili że baaardzo często to sie zdarza i np u mnie nie było widać jego przyczyny a inne mialy krwiaczki.Mi w dwóch ciążach minęło w okolicy 12 tc i ogólnie pierwsze trymestry były ciężkie potem z gorki

Witam [emoji3526]
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej [emoji3064] czuje niepokój [emoji43] znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek [emoji3064] bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Bądź dobrej myśli! Będzie dobrze[emoji3590]

reklama
Do góry