reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O widzę że mam na jutro koleżankę do towarzystwa🙂o której masz transwer? Też się boję i Ty Kochana wiesz czego się spodziewać a dla mnie to podróż w nieznane. Nie wiem czego się spodziewać a do tego nie wiem co z moimi zarodkami 😪ale musimy wierzyć że będzie dobrze🙂💓😍💪✊
Wstępnie mam na. 14:00. A to jest Twoj pierwszy transfer? Poki co caky czas czuje bezsilność bo nie wiem vo tym razem będzie i czy w końcu się uda. Bede 3mac kciuki mocno 🥰

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200831_163309_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_20200831_163309_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    269,2 KB · Wyświetleń: 101
Witam ☺
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej 🥺 czuje niepokój 😵 znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek 🥺 bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. 🥺🥺🥺🥺🥺
Nie bój się na pewno się uda prędzej czy później trzeba wierzyć i się nie poddawać ❤️A w depresji jesteśmy tu wszystkie ❤️❤️❤️

Od mam soboty plamienie , jest dziś dużo lepiej ale nadal jest ;( robiłam dziś betę i rośnie prawidłowo w sobotę 7747 dziś 13900 😊 dziś idę do lekarza 😱 dziewczyny które miały takie plamienia długo wam się to utrzymywało? Myślicie ze lekarz coś tam mi powie jak zrobi usg , skąd to plamienie ?
Mi mówili że baaardzo często to sie zdarza i np u mnie nie było widać jego przyczyny a inne mialy krwiaczki.Mi w dwóch ciążach minęło w okolicy 12 tc i ogólnie pierwsze trymestry były ciężkie potem z gorki

Witam [emoji3526]
Jutro czekan mnie znowu dzień transferu tym razem drugi i chyba boje sie go bardziej [emoji3064] czuje niepokój [emoji43] znów czekanie i ta niepewność... Chciałabym zeby sie w końcu udalo zebym mogla poczuc to szczęście o które kazdy pyta a kiedy w końcu ja.. Przytłaczające bo nie wiesz co powiedzieć a tak naprawdę czujesz smutek [emoji3064] bo wiesz ze nie możesz nic z tym zrobić i czekasz kiedy sie uda. Boję sie ze nnie dopadnie depresja jak sie nie uda. [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Bądź dobrej myśli! Będzie dobrze[emoji3590]

reklama
Do góry