reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny, pisałam wam kiedyś że się już nastawiam na in vitro, w bocianie mnie zakwalifikowalo wstępnie na październik, bo miałam miec teraz jeszcze 3 IUI zagranicą. Niestety z IUI nic nie wyszło, bo pęcherzyki po stymulacji były za małe, więc mam teraz stracony cykl, dostałam dupka i czekam na okres... W sobotę idę na badania ustawowe i nie wiem czy jeszcze raz iść w IUI czy jak się da to od razu zacząć in vitro... Zwłaszcza że wyniki kariotypow mamy dopiero 25.9..
Nie wiem już w ogóle co robić [emoji24]

Jesli to jasna krew i nie ma jej dużo to najlepiej się położyć i spokojnie poczekać. Krwawienie może być z szyjki albo gdzieś w pochwy ( jakaś mała rana od zakładania luteiny) lub z macicy jeśli jest tam jakiś krwiak. Sa ona częste czasem bardzo nieduże i potrafią podkrwawiac. Na dzidziusia najczęściej nie mają żadnego wpływu. Do lekarza trzeba się zgłosić na pewno gdyby krwawienie wymagało użycia podpaski i jeśli będzie towarzyszył mu ból brzucha.
Ok, dziękuję kochana

A czemu oznaczalas beta HCG? Przytych wartościach tylko USG jest miarodajne.
[emoji1696]za jutro
Ostatnie miałam dość uporczliwe i ciągle bóle brzuszka przy których tylko nospa i leżenie pomagało, a na drugi dzien to samo, bardzo się bałam ze beta spada ze coś złego się dzieje.
A że ja z tych co panikuje bardzo, robiąc zleceone mi badania na jutro w ostatniej chwili strzelilam bete dla spokoju 🙂

Dziewczyny mam pytanie czy wynik kir jest ok? Czy potrzebne np leczenie accofilem?

Załączniki

• E9A8AA4A-2438-4B93-B287-ED8357DBA2E5.jpeg
    E9A8AA4A-2438-4B93-B287-ED8357DBA2E5.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry